Antena Căutare

Horoscop 10 octombrie 2018. Capricornii au întâlniri amoroase

Horoscop 10 octombrie 2018. Afla ce spun astrele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de miercuri, 10 octombrie. Carpricornii vor avea o zi palpitanta, astrele le prezic intalniri amoroase in aceasta zi.

Horoscop 10 octombrie 2018. Află ce spun astrele pentru fiecare zodie în horoscopul zilei de miercuri, 10 octombrie. Carpricornii vor avea o zi palpitantă, astrele le prezic întâlniri amoroase în această zi.

Horoscop 10 octombrie - Brebec

Puteți să cunoașteți încă de dimineață oameni noi cu care să legați relații profesionale în viitor. Seară, sunteți invitat de către o persoană cândva foarte dragă la un fel de reuniune comemorativă. Aveți conștiința încărcat

Horoscop 10 octombrie - Taur

Articolul continuă după reclamă

Este o zi rezervată achizițiilor de tot felul, așa că veți ajunge acasă destul de obosit pentru a termină activitățile profesionale planificate pentru azi. Seară, recuperați și plecați iar la piață, împreună cu aproape toată familia.

Horoscop 10 octombrie - Gemeni

Primiți invității de la persoane dragi, dar preferați să plecați mai devreme la job că să recuperați tot ce ați amânat în cursul întregii săptămâni. Seară, faceți la rândul dv. invitații care nu vor fi onorate, așa că va relaxați pe săturate

Horoscop 10 octombrie - Rac

Discuțiile de azi cu persoană iubita se sting peste noapte, așa că veți ști cum trebuie să procedați că altă dată să nu mai primiți reproșuri fără a fi vinovat. Pregătiți cadouri din timp pentru o persoană din anturajul intim!

Horoscop 10 octombrie - Leu

Aveți serioase îndoieli că sunteți vinovat de starea de nemulțumire a persoanei iubite, dar rezistați cu stoicism la toate reproșurile. Dacă situația se va agrava, este posibil să va revoltați și să va luați lumea în cap.

Horoscop 10 octombrie - Fecioară

Simțiți nevoia unei perioade de relaxare și chiar nu va mai planificați nimic pentru azi, însă seară reincepeti o furibundă campanie de pregătiri și planuri. Reevaluați relațiile cu cei din jur și va declarați nemulțumit de toți și toate.

Horoscop 10 octombrie - Balanță

Toți cei din familie așteaptă un semnal de la dv. pentru a începe activitățile casnice specifice. Cei tineri vor pleca la prieteni, partenerul de cuplu se uită la televizor, iar dv. rămâneți pe baricade până noaptea târziu.

Horoscop 10 octombrie - Scorpion

Acceptați cu plăcere orice idee profesională originală și sunteți dispus să faceți eforturi serioase pentru a-i da viață. Seară, se impune să va petreceți mai mult timp cu familia, chiar dacă programul planificat era altul! Vizite mondene.

Horoscop 10 octombrie - Săgetător

Doriți să va implicați în demararea unor noutăți în materie de distracție familială. Dacă nu va va invită nimeni, veți organiza dv. un fel de festivitate pentru familie și cei mai dragi prieteni. Reușită va încurajează să continuați

Horoscop 10 octombrie - Capricorn

Va plictisiți și nu ar fi de mirare să lucrați la un proiect, la o activitate nouă, împreună cu cine se nimerește prin preajma dv. Nativii tineri au întâlniri amoroase foarte importante, dar cei maturi nu au șanse sentimentale.

Horoscop 10 octombrie - Vărsător

Nu va așteptați la evoluții fantastice în dormitor din partea partenerului de cuplu, dar veți fi surprins de această dată. Pentru cei tineri, e posibil că o simplă amiciție să se transforme brusc în patimă aprinsă. Ciudățenii comportamentale.

Horoscop 10 octombrie - Pești

Relația cu persoană iubita capătă o nouă dimensiune. Va sfătuiți, va faceți confidențe și ajungeți la concluzia că prin tandrețe se poate rezolva orice. Seară, stresul dispare că prin farmec și plecați în vizite amânate de luni de zile.

Ei sunt cei mai puternici din horoscop! Numerele norocoase la Loto pentru zodia Scorpion... Horoscopul zilei 10 octombrie 2018. O zodie are cea mai grea zi din lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x