Antena Căutare

Horoscop 17 decembrie 2019. Cea mai norocoasă zi la bani şi în dragoste pentru unele zodii

Horoscop zilnic, 17 decembrie 2019, pentru fiecare zodie. Despre dragoste, bani și sănătate. Iată care sunt sfaturile astrologilor pentru a avea parte de o zi minunată.

Horoscop 17 decembrie 2019. Cea mai norocoasă zi la bani şi în dragoste pentru unele zodii
Horoscop 17 decembrie 2019 pentru toate zodiile | https://pixabay.com/

Citește horoscopul zilei de 17 decembrie pentru a afla ce îți rezervă astrele.

Horoscop 17 decembrie 2019 pentru Zodia Berbec

Îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să începeţi un nou capitol interesant în ceea ce priveşte viaţa profesională. Vreţi să faceţi o schimbare îndrăzneaţă şi să începeţi un proiect cu şanse mari de reuşită. Oamenii din jurul vostru vă sprijină necondiţionat şi au mare încredere în voi.

Horoscop 17 decembrie 2019 pentru Zodia Taur

Articolul continuă după reclamă

Te armonizezi imediat cu oricine îți iese în cale și acest lucru va avea o influență deosebit de bună asupra rezultatelor pe care le vei obține.

Horoscop 17 decembrie 2019 pentru Zodia Gemeni

Dacă se întâmplă să pleci astăzi în concediu, află că astrele sunt de partea ta şi formează contextul astral propice pentru un început de vacanţă pe cinste. Cu cât mai exotică destinaţia, cu atât de mai bine.

Horoscop 17 decembrie 2019 pentru Zodia Rac

Graţie aspectelor astrale care se formează astăzi, orice negociere pe care o porţi sau întrevedere pe care o ai se finalizează în avantajul tău. Reuşeşti poate să baţi palma cu un client important şi să faci o adiţie valoroasă la portofoliul tău de contracte

Horoscop 17 decembrie 2019 pentru Zodia Leu

Configuraţiile cosmice de astăzi te îndeamnă să te concentrezi mai mult asupra propriilor dorinţe şi nevoi. Dedică-ţi această dup-amiază hobby-urilor, ieşi cu familia într-un loc frumos, petrece momente de calitate cu persoana iubită.

Horoscop 17 decembrie 2019 pentru Zodia Fecioară

Astrele sprijină astăzi orice demers de-al tău care vizează consolidarea sau îmbunătăţirea statutului tău pe termen lung. Aşadar, dacă porţi negocieri în vederea stabilirii unui parteneriat sau a unei sponsorizări, s-ar putea ca întrevederea să se încheie în favoarea ta.

Horoscop 17 decembrie 2019 pentru Zodia Balanță

Astrele nu ne oferă prea multe detalii despre cum ţi-ar putea merge astăzi. Ne spun însă că respiri uşurat(ă) dintr-un motiv sau altul. Poate se găseşte în sfârşit o rezolvare pentru o problemă.

Horoscop 17 decembrie 2019 pentru Zodia Scorpion

Astrele te ajută să dobori astăzi doi iepuri: nu numai că te afirmi la locul de muncă, dar te alegi şi cu nişte sarcini de lucru care te animă. Iar cum randamentul tău este la înălţime, nu va dura mult până când vei descoperi cele mai originale soluţii.

Horoscop 17 decembrie 2019 pentru Zodia Săgetător

Astăzi vă înzestraţi cu multă răbdare şi faceţi tot posibilul să rezolvaţi problemele dificile pe care le aveţi în relaţiile cu colegii/ele de echipă sau partenerii/ele de afaceri. Daţi dovadă de mult profesionalism şi reuşiţi să depăşiţi momentele de criză cu zâmbetul pe buze.

Horoscop 17 decembrie 2019 pentru Zodia Capricorn

Ai tendința sinceră de a te ocupa mai mult de problemele celorlalți, ca o confirmare a unor calități pe care ți le cunoști foarte bine.

Horoscop 17 decembrie 2019 pentru Zodia Vărsător

Unul dintre partenerii importanți vine cu un mesaj esențial pentru viitor. Este suficient să existe un dialog sincer pentru ca acel mesaj să își arate adevărata valoare.

Horoscop 17 decembrie 2019 pentru Zodia Pești

Un proiect la care ţineţi foarte mult se dezvoltă văzând cu ochii, motiv pentru care sunteţi incredibil de fericiţi/te deoarece rezultatele muncii voastre sunt mai mult decât vizibile. S-ar putea ca în această perioadă să vă doriţi să faceţi şi câteva schimbări personale.

Citește și:

Horoscop țigănesc pentru 2020. Află ce îți prezic astrele și cărțile de tarot

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de marți, 17 decembrie 2019. Bani și o cerere în căsătorie! Este ziua norocoasă a aces... Horoscop 18 decembrie 2019. Vrei, nu vrei, trebuie să faci anumite schimbări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x