Antena Căutare

Horoscop 17 ianuarie. Conjuncția Soare-Lună e puterea ei! Zi perfectă pentru această zodie

 Horoscop 17 ianuarie. O zi importanta din punct de vedere astral. Luna Noua – conjuncția Soare-Luna anunta schimbari majore. Astrologii anunta o zi perfectă pentru o zodie.

Horoscop 17 ianuarie. O zi importantă din punct de vedere astral. Luna Nouă – conjuncția Soare-Luna anunță schimbări majore. Astrologii anunță o zi perfectă pentru o zodie.

Horoscop Berbec. Te cam joci cu banii de care dispui, furat ba de o tentație, ba de un capriciu de moment. Dacă nu te oprești la timp, îți vei dezechilibră bugetul într-un moment în care nu prea se întrevăd soluții de a-l întări.Ești probabil influențat de cineva din anturaj care o duce mult mai bine decât ține din punct de vedere financiar și când vezi că el cheltuiește în neștire, ești tentat să faci la fel.

Horoscop Taur. Nu ești în apele tale, dar nu pentru că ai avea tu vreo problemă concretă, ci pentru că ești puternic influențat de necazurile altei persoane. Pui suflet în problemele sale de parcă ar fi ale tale, pentru că trece prin momente dificile și ai vrea să găsești o soluție pentru a i le rezolvă.

Horoscop Gemeni.Primești un stimulent mai mult decât binevenit într-un moment în care erai gata să abandonezi un plan care nu te mulțumea prea tare. Cineva este alături de ține și îți spune că se poate, că e un proiect cu sorți de izbândă, iar susținerea să îți face bine. Uneori ai nevoie de astfel de cuvinte de suport care să te îmbărbăteze pentru că slăbiciunile din ține devin mai puternice decât voința.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Cum SUCEȘTI mintea unui bărbat, în funcţie de zodie! Pe bărbatul Balanță îl cucerești ușor, dar îl păstrezi cu greu alături de tine

Horoscop Rac. Ai mai multe planuri pentru perioadă următoare, dar nu te poți concentra asupra ambelor în același timp. Fă distincție clară între marile tale proiecte și nu te apucă de două în același timp, pentru că știi cum se spune: nu fugi după doi iepuri că nu prinzi niciunul!
Greu va fi să te decizi asupra unei singure direcții, dar când vei vedea ce bine înaintează lucrurile chiar după primii păși, vei avea garanția că ai făcut alegerea cea bună.

Horoscop Leu. Te-ai opus mai demult unei schimbări de direcție și credeai că, dacă a trecut momentul, nu vei mai fi pus în aceeași situație, dar te-ai înșelat. După o vreme, revii în același punct în care ești nevoit să iei o decizie: vrei sau nu să pornești pe această cale? Pentru că ți-e puțin frică de sensuri complet noi și necunoscute, ești tentat să spui nu și de data această, dar e totuși o schimbare obligatorie care tot se va produce mai devreme sau mai târziu.

Citește și: HOROSCOPUL nu minte! Cea mai mare CALITATE pe care o ai în funcție de ZODIE

Horoscop Fecioară. Nu privi la cei din jur care nu-și văd capul de treburi și griji și-ți spun mereu cât sunt nefericiți. Tu nu ești așa, deci nu te raportă la necazurile lor, la stresul vieții lor cotidiene. Totul este bine în lumea ta și această atitudine deschisă, tonică, optimistă te va ajută să treci peste toate cu succes. În timp ce alții se luptă în continuare cu piedicile pe care singuri și le pun din cauza gândirii negative, tu vei fi cu un pas înainte și cu un cap deasupra privind detașat la ei.

Horoscop Balanță. Starea ta psihică nu e tocmai bună, ești influențat de cineva trist din anturaj care te acaparează cu probleme sale. Pentru că te regăsești, cumva, în frământările sale actuale, aluneci încet spre aceeași zonă emoțională negativă: depresie, teamă, nemulțumire, tristețe. Dacă starea ta e direct legată de poveștile lacrimogene ale celui din față ta, prefă-te că nu le auzi sau măcar nu mai încerca să te pui mereu în pielea lui.

Horoscop Scorpion. Iubirea e sursă ta de emoții maxime, dar e greu de spus dacă e vorba de bucurie sau de tristețe, de parcă ai parte de ambele fețe ale monedei din același loc. Persoană iubită te face și cel mai fericit, dar și cel mai nesigur, pentru că aștepți ceva de la ea și nu mai vine. O vorba anume, un răspuns necesar, o decizie capitală, dar ea tăce și te ține că pe jar în așteptare.

Horoscop Săgetător. Mare atenție la viață de cuplu, pentru că se infiltrează o mică minciună între parteneri. Iubirea declarată azi conține un neadevăr care, într-o zi, își va arată adevărată față și poate lasă urme neplăcute în inimă unuia din voi. Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, și nu apela la vorbe dulci, amăgitoare, dacă nu crezi în ele, și nici nu pică în plasă celui care îți promite azi luna de pe cer, pentru că nimeni nu se va ține de cuvânt. Privește iubirea rațional, nu prin prismă emoțiilor, care pot fi ușor păcălite de armele de seducție false.

Horoscop Capricorn. Efortul colectiv la care ți-ai adus și tu contribuția a ajuns într-un punct din care deja se întrevede succesul! Nu uită că nu ai fi ajuns aici fără cei din jurul tău, că atare cel mai motivant lucru e să va apreciați deschis unii pe alții, să va recunoașteți fiecare rolul în acest demers care, iată, se apropie de nivelul sperat de toată lumea.

Și tu ești apreciat pentru ceea ce ai realizat alături de ceilalți, că atare nu uită să fii și tu amabil, generos în cuvinte de lăuda, pentru că ele sunt recompensa care va încânta pe toți în parte și va împing mai departe. Tu vei avea parte de o zi perfectă mâine, conjuncția Soare Lună e puterea ta.

Citește și: Acestea sunt cele mai zgârcite zodii din horoscop! Mor de foame cu pâinea în traistă!


Horoscop Vărsător. Felul în care îi exercită unii autoritatea asupra ta lasă urme neplăcute și îți strică tot cheful de a mai face ceva. El nu știe să se impună decât prin ton agresiv, prin forță, printr-o violentă pe care nu o poți tolera, dar chiar dacă vei încerca să îți spui părerea despre comportamentul sau nepotrivit, nu vei scăpa fără un atac la persoană.

Horoscop Pești. Nu insistă să duci mai departe un plan dacă vezi că toate eforturile tale sunt zadarnice. E bine să iei o pauză, să te detașezi de toate și să nu te mai gândești la acel proiect ce s-a împotmolit. E semn că ai consumă inutil timp și energie, fără a ajunge la ce ți-ai propus, că atare uită de el pentru o vreme. După o perioadă de răgaz, s-ar putea să vezi lucrurile cu totul altfel și să înceapă să apăra și soluțiile, dar acum nimic nu se mai mișcă.

sursă: bzi.ro

HOROSCOPUL nu minte! Cea mai mare CALITATE pe care o ai în funcție de ZODIE... O zodie plânge cu lacrimi amare, alta primește azi bani mulți! Ce ți-a pregătit horoscopul zilei de miercuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x