Live acumFilm: Războiul stelelor - O nouă speranță
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Horoscop zilnic 22 februarie 2019. Zodia Rac se desparte de partener

Horoscop 22 februarie. Zodia Pești primește bani, Fecioarele - amor cu cel mai bun prieten. Previziunile zilei vineri pentru zodii. Ce anunță horoscopul zilnic pentru: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Pești.

horoscop zilnic 22 februarie 2019

Previziunile zilei vineri pentru zodii. Horoscop 22 februarie 2019 Zodia Pești primește bani. Ce anunță horoscopul zilnic pentru nativii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Pești.

Horoscop Dragobete 2019. Ce zodii suferă din dragoste de Ziua Iubirii

Horoscop 21 februarie Berbec

Dragoste: Astăzi veți avea posibilitatea de a începe o nouă poveste intensă. O zi ideală pentru o întâlnire unică cu acea persoană care îți place de mult timp.

Bani: După-amiaza, unele proiecte sau sarcini de care ați uitat vor apărea din nou în mintea voastră. E momentul să le ordonați cu atenție și să le puneți în practică cât mai curând posibil.

Sănătate: Relaxați-vă, deoarece veți începe ziua cu un spirit imbatabil și totul va merge așa cum vă așteptați. Evitați să vă manifestați egocentricitatea, deoarece este posibil să aveți probleme cu mediul înconjurător.

Horoscop zilnic 21 februarie Taur

În această zi trebuie să rămâneți calmi, altfel nu veți putea rezolva nici o problemă. Relaxați-vă, pentru a putea rezolva totul.

Dragoste: O noapte potrivită pentru a cuceri inima celui care vă tăie somnul, pentru că veți fi atras de cine credeați că vă este doar prieten.

Bani: Aveți oportunitatea în timp util de a vă impăca propriile proiecte cu cele ale partenerului dvs. de suflet. Stați impreună și rezolvați proiectele viitoare.

Sănătate: Eliberați tensiunile trecutului, deoarece acestea servesc doar pentru a vă îngrijora și a vă face melancolici. Încercați să găsiti echilibrul potrivit pentru a putea prospera în viată.

Horoscop zilnic Gemeni

Percepția voastră vă va ajuta să descoperiți adevărul despre unii oameni.

Dragoste: Nu-l presa pe partenerul tău să ia decizii pripite, să respecte vremurile. Vorbiți deschis și legătura se va refortifica un timp scurt.

Bani: Vei fi impresionat de sprijinul necondiționat pe care îl vor oferi colegii tăi. la locul de muncă. Mulțumește-le pentru a păstra mereu o relație cu ei.

Sănătate: E timpul să vă abandonați obiceiurile negative care îți limitează evoluția și, de asemenea, să scăpi de acei oameni care emit energie negativă.

Horoscopul zilei de vineri pentru Rac

Nu te mai insista ca totul să fie făcut în felul tău. Permite-le altora să-și exprime opiniile, altfel vei fi respins de oamenii din jur.

Dragoste: Indiferent cât de mult sunteți într-un cuplu, v-ați simțit singuri zile întregi. Încercați amândoi să reflectați dacă într-adevăr sunteți persoanele potrivite pentru întreaga viață.

Bani: Dedicați astăzi timpul sarcinilor obișnuite. Așteptați mai mult pentru a dezvolta acel efort pe care îl aveți în minte.

Sănătate: Vei trăi un incident care te va face să arăți foarte rău . Ferește-te să-ți manifești reacțiile agresive în public.

Leii primesc avertismente

Fii atenți în aceste zile, pentru că o persoană din exterior te poate duce departe de obiectivele cele mai visate. Observă cine este aceasta!

Dragoste: Nu te juca cu sentimentele altora, pentru că ai putea fi rănit. Începi o relație în vederea unui viitor comun.

Bani: Asigură-te cât mai curând posibil locul de muncă și oprește-te să mai visezi cai verzi pe pereți! Concentrează-te pe sarcini și permite schimbărilor să vină în mod natural.

Sănătate: Dacă doriești să eviți disconforturile, ai grijă de dietă și evită excesele. Știi că anii nu vin singuri, încercă să acorzi îngrijirea necesară corpului tău.

Fecioarele, amor interzis cu cel mai bun prieten

Pregătește-te să treci printr-o zi plină de surprize din partea celui la care te așteptai mai puțin. Nu lăsa negativismul să interfereze cu farmecul personal.

Dragoste: Începi deja să îți echilibrezi viața emoțională, lăsând în urmă temerile și amintirile negative ale trecutului. Dacă vrei să avansezi în dragoste, trebuie să-ți schimbi atitudinea. Amor interzis cu cel mai bun prieten!

Bani: Relaxează-te, deoarece va fi o zi foarte liniștită la locul de muncă. Afli că afacerile vor începe să se stabilizeze și vei obține rezultatele dorite.

Sănătate: Dacă trebuie să te confrunți cu o situație complicată în care există discordanță, încearcă să nu îți pierzi controlul asupra emoțiilor. Evitați aprinderea cu ușurință.

Balanță

Poate ai plănuit să participi la un eveniment de grup, dar problemele care le-ai depășit nu au reușit să te facă să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai plănuit. Poate că acea întâlnire a fost anulată. Asta ar putea cauza o dezamăgire pentru ține și pentru ceilalți. Încearcă să găsești altceva de făcut. Un proiect de-al tău poate avea nevoie de o atenție deosebită, iar această provocare te va face să te îngrijorezi ore în șir.

Scorpion

Un vizitator care are nevoie de puțina simpatie te poate vizita astăzi. Prietenul tau vrea probabil niste sfaturi în legatură cu anumite probleme. El ar putea aduce, de asemenea, informații care implica noi studii țtiintifice sau metafizice pe care le găsesti fascinante. Aceste informații ți-ar putea stârni curiozități.

Săgetător

În această zi, melancolia te-ar putea lovi complet. Dacă nu te vei mai gândi la lucruri triste, vei găsi modul corect de a face față.

Dragoste: În această zi, dragostea îți va oferi o surprize plăcute.Cineva foarte aproape va face o invitație într-un loc foarte special.

Bani: Se va trece printr-o etapă importantă în care creșterea performanțelor forței de muncă va crește. Deschideți bine ochii, deoarece veți avea oportunități bune de promovare în compania care funcționează.

Sănătate: sunați-vă prietenul și du-te undeva pe care le place. Încercați să înțelegeți că izolarea nu este o companie bună în viață.

Ce zic astrele pentru Capricorn

Dacă nu va odihniți mai mult, s-ar putea să aveți probleme cu sănătatea. O discuție în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă va pune pe gânduri. Eastrolog.ro va sfătuiește să fiți calm și prudent, că să evitați un scandal.

Preziviunile zilei pentru Vărsător

Aveți tendința să va supraestimați puterile. Eastrolog.ro va sfătuiește să nu fiți încăpățânat și să nu forțați lucrurile. Dacă nu va temperați orgoliul, riscați să va certați cu prietenii și cu familia.
Acordați mai mult timp odihnei!

Horoscop mâine Pești

Dimineață primiți o sumă de bani și va faceți planuri îndrăznețe. Nu va pripiți, deoarece poate să nu fie ceea ce pare. Ar fi bine să va sfătuiți cu partenerul de viață. Astăzi va completați foarte bine. Abțineți-va de la excese! Anulați orele rămase ale zilei pentru a vă bucura de o excursie cu familia. Știți că o plimbare în aer liber va fi locul ideal pentru a vă deconecta de tot.