Căutare Live

Horoscop zilnic 26 martie. Capricornii sunt protejați în plan astral, Vărsătorii au noroc

Horoscop zilnic 26 martie 2019. Capricornii sunt protejați în plan astral, Vărsătorii au noroc în tot ceea ce întreprind. Taurii se simt manipulați de personaje negative din viața lor! Ce anunță horoscopul zilei de marți pentru toate zodiile. Previziunile astrelor!

horoscop 26 martie 2019

Horoscop zilnic 26 martie 2019. Capricornii sunt protejați în plan astral, Vărsătorii au noroc în tot ceea ce întreprind. Taurii se simt manipulați de personaje negative din viața lor! Ce anunță horoscopul zilei de marți pentru toate zodiile. Previziunile astrelor!

Horoscop 26 martie 2019 Berbec

Zodia Berbec are parte de îngrijorări cu privire la soarta unui câştig sau a unui ajutor ce pare a fi ameninţat, de curând sau de mai mult timp, de intenţiile incorecte ale unei persoane ori de situaţiile care conţin vicii de formă şi procedură ale unor instituţii ce ridică piedici în calea rezolvării lor. Nativii zodiei Berbec se vor concentra pe un proiect de viaţă care presupune găsirea celor mai corecte şi folositoare mijloace de a-şi pune în aplicare un plan de viaţă

Horoscop 26 martie 2019 Taur

Taurii au parte de situaţii pline de disconfort relaţional, mai accentuate în cazul relaţiilor dintre soţi, secundar între partenerii de afaceri. Se fac manevre incorecte ale unui personaj care vrea să profite de pe urma unui nativ. De asemenea, sunt așteptate posibile contradicţii interioare privitoare la locul în societate şi riscurile profesionale ale celor (încă) tineri care sunt supuşi presiunilor exterioare.

Horoscop 26 martie 2019 Gemeni

Gemenii se vor axa din nou pe sănătate și se vor afla sub presiunea unui tranzit care va accentua un disconfort endocrin mai vechi, va provoca scăderea imunităţii organismului şi, implicit, va şubrezi capacitatea organismului de a rezista la infecţii, răceli, viroze, proceduri stomatologice: La capitolul carieră, unii dintre Gemeni pot avea posibilitatea de a ajunge la o înţelegere cu privire la un contract sau o asociere. UContext astral bun pentru litigii şi dispute rezolvate prin intermediul instituţiilor de resort.

Horoscop 26 martie 2019 Rac

Racii trec printr-o perioadă de nostalgie. Unii pot fi cuprinşi de dor (de fiul sau de fiica lor), de nostalgia după o perioadă fericită, de regrete după o relaţie sentimentală pierdută. Mult mai profitabil va fi acest context pentru cei care desfăşoară activităţi de creaţie şi/sau interpretare şi care vor avea un plus de sensibilitate care îi poate conduce la soluţii artistice remarcabile prin expresivitate şi subtilitate. Racii vor evolua spiritual în această perioadă.

Horoscop 26 martie 2019 Leu

Leii vor avea parte de îngrijorări domestice, motive de nemulţumire cu privire la funcţionarea gospodăriei: întreruperi ale utilităţilor, nevoia unor reparaţii, obiecte care se strică sau nu mai funcţionează corespunzător: risc de inundaţii sau de pagube provocate de condiţiile meteo defavorabile. Relaţiile cu rudele apropiate pot fi marcate de animozitate, nesinceritate sau ostilitate. Este un context bun pentru toţi cei care desfăşoară activităţi sportive sau remodelări corporale.

Horoscop 26 martie 2019 Fecioară

Citește și
pacient si doctor la control de ureche
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
bebelus stand pe telefonul mobil
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
femeie in rochie rosie band vin
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
Mai multe articole

Fecioarele se vor simți atacate din toate părțile, ca și când nimic din ce ar fi făcut până acum nu ar fi fost bine. Este necesară, de asemenea, punerea în ordine a unor idei, acte, cu privire la casă, moștenire, terenuri. Sunt șanse reale de a câștiga de pe urma acestor demersuri și de a stopa conflicte mai vechi.

Horoscop 26 martie 2019 Balanță

Poate că oamenii sunt puțin deranjați de unele dintre acțiunile sau cuvintele tale recente. Remarcile făcute de ține cu câteva săptămâni în urmă te vor ajută. Ceea ce ai putea considera un sfat prietenos, cu inimă ușoară, poate face un pic de daune emoțiilor sensibile ale cuiva, mai ales astăzi. Gândește-te înainte de a vorbi. Unele persoane ar putea să nu aibă o piele atât de dură.

Horoscop 26 martie 2019 Scorpion

Este o zi interesantă pentru tine. Poți realiza destul de multe deoarece intuiția ta este deosebit de acută, dar ai și o sensibilitatea puternică. Computerele ar putea să te irite astăzi. Este posibil că toate să fie rezolvate dacă încerci să fii calm. Nu lasă nimic să îți strice bună dispoziție .

Horoscop 26 martie 2019 Săgetător

Trăiești într-un univers interior tulburat de gânduri, nemulţumiri şi frământări în vederea găsirii unei soluţii; constatări care îi destabilizează afectiv şi care se reflectă şi în starea generală de sănătate. Se menţine situaţia “apăsătoare”, greu de rezolvat, la locul de muncă. Săgetătorii vor faceefortul de a răbda, de a suporta şi de a nu reacţiona brutal. Din fericire, vor reuși să destindă atmosfera fix atunci când totul în jur e pe cale să explodeze.

Horoscop 26 martie 2019 Capricorn

În ceea ce-i privește pe Capricorni, se poate spune că se ca pune în funcțiune “maşina protecţiei din astral”, aparent nevăzută, dar resimţită prin ipostazele de viaţă neobişnuite care ridică întrebări legitime asupra felului în care un fapt pozitiv a fost posibil sau cum un pericol a fost, în ultima clipă, evitat. Vor avea parte de momente deosebite în planul comunicării, al schimbului de idei, al primirii de informaţii necesare, al învăţării şi al ipostazelor publice.

Horoscop 26 martie 2019 Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de satisfacţii colaterale celor profesionale prin intermediul unor activităţi, desfăşurate alături de prietenii de care se simt ataşaţi prin gusturi şi idealuri comune, care le permit să-şi găsească “o oază de linişte” sau de împlinire. Noroc, protecţie sau ajutor de la persoane necunoscute, cu statut oficial, care se poartă “ca nişte prieteni” faţă de nativi.

Horoscop 26 martie 2019 Pești

Peștii depășesc momentele grele și vor avea parte de momente plăcute în plan public (recunoaştere, preţuire, laude, aplauze, premii, ipostaze flatante). Vor avea șansa de a accede la o funcţie sau la o nominalizare de prestigiu, fapt care îi va onora profund.

sursa info: horoscop urania, horoscop.ro

Horoscop săptămânal 25 - 31 martie 2019. Avertismente din partea astrelor pentru zodii... Horoscopul zilei, marți, 26 martie. Iubirea plutește în aer! Un prieten vechi v-ar putea face o declarație neașteptată...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri