Antena Căutare

Horoscop. Ce îți rezervă astrele Săptămâna viitoare 18 -24 februarie 2019

Horoscop. Ce îți rezervă astrele Săptămâna viitoare 18-24 februarie 2019. Află din articolul a1.ro, ce îți rezervă astrele săptămâna viitoare, în perioada 18-24 februarie. Horoscop saptămânal pentru Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn

Horoscop. Ce îți rezervă astrele Săptămâna viitoare 18 -24 februarie 2019
Horoscop 2019 | elle.ro

Horoscop. Ce îți rezervă astrele Săptămâna viitoare 18-24 februarie 2019. Află din articolul a1.ro, ce îți rezervă astrele săptămâna viitoare, în perioada 18-24 februarie. Horoscop saptămânal pentru Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn

Dacă crezi că astrele îți pot influența cariera, viața personală, viața de cuplu și sănătatea, atunci înseamnă că trebuie să afli ce spune horoscopul pentru zodia ta. Evenimentul astral cel mai important al acestei săptămâni este Luna Plină din semnul Fecioarei care se va perfecta marțea aceasta. Această configurație selenară extrem de potentă energetic vine să îi recompenseze pe aceia care au dat dovadă de profesionalism, grijă față de propria sănătate și multă organizare în ultimele săptămâni. Răsplata poate fi deopotrivă un tonus de invidiat sau un succes la serviciu.

Aspectele săptămânii 18-24 februarie 2019

-Venus în conjuncție cu Saturn din Capricorn

Articolul continuă după reclamă

-Pluton din Capricorn în conjuncție cu Nodul Sud

-Mercur în conjuncție cu Neptun din Pești

-Jupiter din Săgetător în cuadratură cu Mercur din Pești

-Jupiter din Săgetător în cuadratură cu Neptun din Pești

-Nodul Nord din Rac în cuadratură cu Uranus din Berbec

-Nodul Nord din Rac în opoziție cu Venus din Capricorn

-Venus din Capricorn în conjuncție cu Pluton

Iată care este horoscopul săptămânii 18-24 februarie:

Horoscopul săptămânii 18-24 februarie

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Gândirea ta va fi destul de flexibilă, în timpul primelor zile ale săptămânii, şi vei avea posibilitatea de a explora idei năstruşnice şi puncte de vedere noi. Fereşte-te să-ţi suprasoliciţi prea mult mintea şi corpul. Dacă îţi poţi ordona programul cât de cât, vei face faţă excelent tuturor provocărilor. Exprimă-ţi opiniile şi fă-te cât mai bine înţeleasă, pentru ca cei din jur să nu te evite. Cheltuielile pot deveni un punct de îngrijorare. Dacă ai un asociat, nu-ţi pune bazele în el acum, căci nu vei ajunge la câştig. Investiţiile în imobiliare, acţiuni, speculaţii sau fonduri mutuale pot fi benefice, în această săptămână.

Pești (19 februarie – 20 martie)

La horoscop săptămâna viitoare aflăm că cei din zodia Pești vor avea mintea destul de activă. Astfel, vei acţiona extrem de raţional. Însă, pot apărea unele probleme la mijlocul perioadei, ceea ce te va pune pe gânduri. Stilul tău şi filozofia de viaţă pe care o ai te pot conduce către mari schimbări. Nu îţi programa rezolvarea unor sarcini de serviciu în week-end, ci caută liniştea, odihna profundă, căci mintea şi organismul tău vor avea nevoie de repaus. Ai grijă cât se poate de mult şi de profund de lucrurile pe care le iubeşti. Dacă vor apărea chestiuni de familie sensibile, tratează-le cu răbdare şi diplomaţie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Horoscopul săptămânal ne indică faptul că nativii din zodia Berbec acordă o atenţie deosebită şi concentrează-te asupra vieţii de familie, încă de la începutul acestei săptămâni. Dacă vei ţine bine frâiele, atunci nimic nu ar trebui să te deranjeze. Este posibil să nu fie necesar să acţionezi vehement întotdeauna, însă e bine să ai cunoştinţă de ceea ce se întâmplă şi să primeşti informaţii la timp. Nu amesteca imaginaţia cu evenimentele reale care se petrec în jurul tău. Acest lucru trebuie să fie făcut pentru că, ştii bine, e mult mai uşor pentru tine să vezi doar ceea ce vrei sa vezi altfel. Week-end-ul acesta va fi bun pentru a rezolva conflicte, deşi s-ar putea să întâlneşti rezistenţă.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Iată ce spune horoscop săptămânal despre zodia Taur: Trebuie să încerci şi unele trucuri pe care le ştii, poate chiar la începutul acestei săptămâni. Bazează-te pe metode cunoscute şi tehnici verificate, atunci când este vorba să te impui la locul de muncă. Foloseşte orice moment de pauză, pentru a-ţi relaxa corpul şi mintea, pentru că vor fi zile aglomerate. Vor fi unele persoane care-ţi vor pune la îndoială succesele, persoane pe care va trebui să le înlături din anturajul tău, pentru a nu apărea neînţelegeri. Dacă eşti încă la studii, lasă orice tentaţie la o parte, căci va trebui să munceşti din greu pentru a avea succes. În acest week-end, te poţi aştepta să afli mai multe informaţii despre un subiect nou.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O săptămână în care vei fi suficient de ocupată. În plus, poţi să te aştepţi ca unele cheltuieli să fie ridicate, pentru a acoperi nevoile familiei, sănătate şi reparaţii. O problemă care ar putea prezenta un risc pentru liniştea familiei, trebuie depăşită cu calm. Nu fi supărată şi nu exagera, pentru a putea să vezi clar situaţia. O discuţie de afaceri eficientă îţi poate aduce un proiect interesant. La locul de muncă, vei întâlni persoane lipsite de receptivitate şi cu o comunicare slabă. Evită, aşadar, discuţiile importante. Ascultă şi problemele prietenilor, care îşi pun speranţe în tine.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Horoscopul săptămânal ne arată că cei din zodia Rac au o inteligenţă strălucitoare în această perioadă. Dacă ești Rac, vei reuşi să găseşti tot felul de idei pozitive. Fă un efort serios pentru a le ordona şi a le clarifica. Nu lăsa ca lipsa de chef să îndepărteze anumite oportunităţi promiţătoare. Este o perioadă în care poţi să devii o câştigătoare. Neatenţia, însă, te-ar putea tulbura un pic. Fă tot posibilul să-ţi păstrezi obiectele de valoare la loc sigur. Energia de care vei da dovadă, în această săptămână, este perfectă pentru a încerca şi a explora noi căi. Pune-ţi în aplicare toate ideile, înainte ca aceasta să se epuizeze.

Leu (22 iulie – 22 august)

Cooperarea va fi slabă în această săptămână. Horoscopul săptămânii ne indică faptul că nativii din zodia leu trebuie să fie cu ochii în patru, pentru că pot beneficia de noi oportunităţi şi perspective. Emoţiile par să te lase în pace, acum. Certurile sau problemele de sănătate te vor solicita suplimentar. Discuţiile privind anumite cheltuieli sau, în general, despre bani, pot ieşi la suprafaţă în orice zi, dar ar trebui să fie tratate cu atenţie extremă. O amintire, o persoană sau un eveniment pot fi responsabile pentru unele situaţii tensionate şi în care să fii nevoită să acţionezi precaut, mai ales în apropierea week-end-ului. Soluţii cât mai practice sunt necesare, pentru a îmbunătăţi lucrurile. Vei fi receptivă la nevoile prietenilor. Oferă-le sfatul tău, dar nu te implica financiar.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Principala grijă, în această săptămână, trebuie să fie buna organizare a programului personal, pentru a nu interfera cu cel de la job. Rămâi mereu optimistă şi mergi înainte, indiferent de obiecţiile pe care le vei întâlni. Lipsa de concentrare îţi va aduce probleme destul de mari. Prietenii şi familia vor solicita o atenţie specială, pe la mijlocul săptămânii. Vei face faţă uşor acestor solicitări, dar amintește-le şi lor ceea ce trebuie să fie făcut pentru binele comun, din când în când. La locul de muncă, va trebui să fii mai flexibilă, pentru a face faţă responsabilităţilor. Supravegherea va fi mai strictă acum. Păstrează o atitudine responsabilă faţă de munca ta.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie sa vorbeşti politicos, dar ferm, de fiecare dată, pentru a permite ca ideile tale să ajungă şi la alţii. În această săptămână, energia ta va fi uimitoare şi ideile măreţe, ceea ce te poate ajuta să pui capăt problemelor actuale. Horoscop 2019 pentru săptămâna 18-24 februarie spune că trebuie să te bazezi pe colegii tăi, pentru a linişti lucrurile la job şi organizează o ieşire în grup, pentru a strânge relaţiile. Înconjoară-te de oameni, chiar dacă aceasta înseamnă mai mult decât socializare si petrece-ţi împreună week-end-ul. Ai nevoie de acest lucru pentru a înţelege mai profund noţiune de reţea de prieteni. Menţine disciplina în stilul tău de viaţă şi fii un pic mai strictă, dar nu atât de mult încât să lucreze împotriva interesului tău. Relaţiile profesionale vor fi benefice, dar nu accepta o nouă provocare, decât dacă eşti sigură de rezultat.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Săptămâna poate începe cu o minunată împletire a vieţii sentimentale cu cea profesionale. Este, într-adevăr, un moment bun pentru a face planuri, pentru că vei fi în formă, în toate privinţele. Legăturile tale vor fi extrem de solide şi de bine puse în valoare. Evită comportamentul impulsiv sau prea exigent. Jumătatea ta va fi receptivă şi veţi comunica foarte bine. Însă, atitudinea sa, parcă de copil neglijent, te va irita. Răbdarea trebuie să fie în prim plan, acum. Încearcă să amâni orice sarcină sau responsabilitate de week-end, pentru a-ţi reîncărca bateriile aşa cum ştii tu.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

În unele situaţii, îţi va fi imposibil să te concentrezi, în această săptămână. Vei avea destule ezitări. Mintea ta nu se va putea concentra, însă energia este la un nivel bun şi vei aştepta cu nerăbdare week-end-ul, chiar din prima zi a săptămânii. Horoscop 2019 spune despre nativii din zodia Săgetător că ar trebui să fie în măsură să se răsfeţe destul de bine. În această săptămână, trebuie să acorzi o atenţie sporită nevoilor tale şi, în general, ale familiei. Nivelul de energie va fi ridicat şi este ideal să-l foloseşti într-o formă creativă. Vei avea tendinţa să soliciţi extinderea responsabilităţilor, urmată de un spor financiar pentru munca ta. O săptămână în care este bine să cauţi o reconsiderare şi o nouă evaluare a abilităţilor şi a planurilor tale. Munca în echipă este favorizată, în această perioadă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Primele zile ale acestei săptămâni ar putea fi dificile pentru tine. Anumiţi prieteni vechi de-ai tăi vor încercar să-ţi facă viaţa mai interesantă. Zâmbeşte mereu şi rămâi optimistă, la fel de mult ca în vremurile bune. Mijlocul săptămânii îţi va aduce o poziţie socială mai bună. Acest lucru te va face să lucrezi mai uşor, împreună cu oamenii din jurul tău, pentru a vă atinge obiectivele comune. La locul de muncă, arată siguranţă şi energie. Încrederea în forţele proprii, de care vei da dovadă, va fi pe placul şefilor. Cu toate acestea, este posibil să fii nevoită să faci un compromis, privind unele probleme cu persoanele în vârstă sau cu vreun coleg. Week-end-ul ţi-ar putea aduce obstacole în cale, ceea ce va fi destul de frustrant.

Sursă foto: elle.ro

Lucruri neștiute despre Balanță! De ce nativii acestei zodii sunt buni de puși la rană!... Horoscop vineri, 15 februarie 2019. Relația unei zodii stă pe un butoi de pulbere astăzi. Mare grijă la alegerea cuvinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x