Horoscop duminică, 18 martie 2018. Întâlnirile de la sfârșitul săptămânii le pot schimba viața acestor nativi.

Horoscop duminică, 18 martie 2018. Nativii reușesc să termine tot ce și-au propus. Acest sfârșit de săptămână le aduce echilibru în viața de familie și le limpezește mintea î rivința problemelor de la muncă. Iată la ce trebuie să fie atente zodiile.

Horoscop duminică, 18 martie 2018. Nativii reușesc să termine tot ce și-au propus. Acest sfârșit de săptămână le aduce echilibru în viața de familie și le limpezește mintea î rivința problemelor de la muncă. Iată la ce trebuie să fie atente zodiile.

HOROSCOP 18 martie Berbec. Sfârșitul acestei săptămâni folosește-l pentru odihnă, relaxare, discuții amicale cu cei dragi și de încredere. Sănătatea este vulnerabilă și este posibil să se evidențieze afecțiuni ale capului și la extremitătile picioarelor. Dezbaterile contradictorii îți dăunează, de aceea evită-le pe cât posibil. Sunt momente prielnice pentru a-ți revizui filozofia de viață și pentru a-ți rescrie unele planuri profesionale.

HOROSCOP 18 martie Taur. A te întâlni sau a discuta cu prietenii la finalul acestei săptămâni este o idee bună, numai cu condiția să-ți păstrezi calmul. Unii te vor solicita prea mult pentru problemele lor, iar alții te vor iscodi din dorință bine masacata de a-ți află planurile și intențiile de viitor. Fii echidistant față de toată lumea și vorbește strictul necesar. Rezervă-ți momente liniștite doar pentru propriul tău suflet.

HOROSCOP 18 martie Gemeni. Se pare că vei fi înconjurat de multă lume la sfârșitul acestei săptămâni. Pe de o parte, membrii familiei, rudele te vor solicita destul mult pentru a le ajută în rezolvarea problemelor personale. Însă pe de altă parte, dinspre segmentul profesional pot apărea provocări importante, de genul reuniuni cu parteneri profesionali la care vei fi invitat, cu surle și trâmbițe, să participi. Păstrează un echilibru în toate.

HOROSCOP 18 martie Rac. Ești foarte dependent de ceilalți la finalul acestei săptămâni. Datorită mentalităților diferite pot apărea discuții aprinse pe teme profesionale, dar și în plan familial există dezbateri serioase pe teme de sănătate. Fii prudent și nu te lasă complet pe mână altora, dar nici nu folosi extremă cealaltă de a nu ascultă chiar pe nimeni. Folosește aceste zile libere pentru a te odihni și pentru a-ți rafina sufletul.

HOROSCOP 18 martie Leu. În acest weekend ar fi bine să te gândești serios la bugetul comun cu partenerul de viață, cu neamurile sau cu partenerii profesionali. Pentru că veniturile tale sunt râvnite de ceilalți și astfel se bazează mai mult pe ține pentru a plăți și cheltuielile lor, evită să le prezinți conținutul real al vistieriei tale personale. Posibil să fi crescut numărul cheltuielilor comune, astfel că este dificil să rezolvi numai tu totul.

HOROSCOP 18 martie Fecioară. Partenerul de viață sau colaboratorii îți vor propune la sfârșitul acestei săptămâni diverse activități mai mult sau mai puțin plăcute. Susține-ți punctele de vedere și implică-te numai în chestiuni care au un folos real pentru ține. Cel mai bine se pare că îți este acasă, în mediul familial cunoscut. Totuși este bine să accepți invitațiile de a ieși în lume sau invită tu, la ține acasă, prieteni dragi.

HOROSCOP 18 martie Balanță. Te preocupa îndatoririle cotidiene, dar și cele profesionale au nevoie de aportul tău substanțial la finalul acestei săptămâni. Fii prudent și alege cu grijă ce faci sau ce lucrezi, pentru că oboseală își va spune cuvântul. Ai nevoie de odihnă și chiar de îngrijiri de specialitate pentru a îmbunătăți starea generală a organismului. Duminică, provocările celorlalți te vor pune pe gânduri. Renunță la relațiile și situațiile nepotrivite!

HOROSCOP 18 martie Scorpion. Activitățile desfășurate împreună cu copiii, persoană iubită sau prietenii sunt cele mai potrivite în acest weekend. Cu toate că este posibil să întâmpini multă rezistentă din partea lor, deoarece își doresc cu totul altceva decât propui tu, ai șanse să-i îndupleci până la urmă și să accepte propunerile tale. Însă ține cont și de ale lor. Evită excesele, cheltuielile nefondate și discuțiile prea serioase.

HOROSCOP 18 martie Săgetător. Treburile gospodăriei reprezintă o prioritate la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei, pe motivul că tu vrei să fie făcute lucrurile într-un anume fel, iar ceilalți vor cu totul altfel. Ar fi bine să ții cont și de sfaturile celor dragi, mai ales dacă locuiești cu ei în aceeași casă. Duminică este rost de distracții. Activitățile specifice unui hobby sunt o altă temă potrivită.

HOROSCOP 18 martie Capricorn. Dialogurile cu ceilalți sunt frecvente la finalul acestei săptămâni, lucru care te poate obosi mult. Afli multe informații deosebite atât despre persoanele din anturajul apropiat, cât și despre modul în care îți poți îmbunătăți stilul de viață și sănătatea. Fii prudent și selectează totul, pentru că sunt și aspecte care nu te privesc sau care sunt spuse doar că să te destabilizeze emoțional. Duminică, odihnește-te acasă, printre cei dragi.

HOROSCOP 18 martie Vărsător. Sâmbătă se întrezăresc cumpărături pentru nevoile personale, dar te poți orienta și spre a face cadouri unor prieteni apropiați. Nemulțumirile legate de bugetul disponibil sunt mari, însă dacă ai să te concentrezi numai pe cheltuielile prioritare te vei descurcă foarte bine. Provocarea perioadei constă în a-ți reformula concepțiile și atitudinea față de bani și implicațiile lor. Duminică, bucură-te de compania celor dragi.

HOROSCOP 18 martie Pești. Emotivitatea este accentuată și este ceva mai dificil să te implici în prea multe activități. Ordonează-ți programul de la finele acestei săptămâni, astfel încât să te ocupi numai de treburi ușoare și să vorbești sau să te întâlnești numai cu oameni dragi și armonioși. Se pare că situația din segmentul profesional îți oferă multă bătaie de cap. Detașează-te și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri