Căutare Live

Horoscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea?

Fiecărei zodii în parte i se potrivește o piatră, care are o anumită culoare și e făcut dintr-un material diferit.

Horoscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea?

profimedia

Atât culoarea, cât și materlialul au o însemnătate puternică, aducând noroc, bunăstare și alte beneficii.

Lista cu aceste pietre potrivite fiecărei zodii a fost păstrată în tradiția poloneză, datând încă din secolul 16. În 1912, Asociația Națională a Bijuteriilor a publicat o listă cu noile pietre ale zodiilor. Legenda acestor pietre vine din istoria ebraică, pe când Josephus a sugerat că cele 12 pietre ale lui Aaron reprezintă de fapt cele 12 zodii și lunile anului.

Piatra zodiei în funcție de luna în care te-ai născut

-Ianuarie – Garnet

-Februarie - Ametist

-Martie – Cristal Aquamarine

-Aprilie – Diamant sau cristal

-Mai – Smarald sau agată

-Iunie – Perlă sau piatra lunii

-Iulie – Rubin, carnelină sau onix

-August – Cristal peridot sau cristal sardonyx

-Septembrie – Safir sau cristal Lapis Lazuli

-Octombrie – Opal

-Noiembrie – Topaz

-Decembrie – Cristal Tanzanit

Piatra noroscoasă în funcție de zodie

-Berbec – Cristal Aquamarine

-Taur – Safir

-Gemeni – Cristal Agată

-Rac – Smarald

-Leu – Onyx

-Fecioară – Cristal Carnelin

-Balanță – Cristal Crisolit

-Scorpion – Cristal Beryl

-Săgetător – Topaz

-Capricorn – Rubin

-Vărsător – Cristal Garnet

-Pești – Ametist

Semnificația pietrelor fiecărei zodii

Garnet

Piatra este de culoare roșie, iar numele ei vine de la sămânță. Această piatră oferă putere chakrei și te ajută să ai parte de noi începuturi. Piatra te ajută să te menții cu picioarele pe pământ și să îț ofere siguranță atunci când călătorești.

Ametist

Aceasta se presupune că este o piatră foarte puternică pentru că te ajută să îți deschizi al treilea ochi. Această piatră norocoasă te ajută să iei decizii bune și să te bazezi mai mult pe instinctele tale. Prin urmare, ametistul te poate transforma într-un vizionar, încercând să previi ceea ce urmează să se întâmple. De asemenea, piatra te va feri de energiile negative și va spori vindecarea la nevoie.

Cristal Aquamarine

Această piatră e menită să protejeze marinarii atunci când sunt în voiaje, iar acest lucru înseamnă că are puterea de a proteja pe oricine în perioade dificile. Acest cristal te va ajuta să fi mai curajos, ajutându-te să stabilești relații mai puternice. De asemenea, această piatră te poate ajuta să devii mai creativ.

Safirul

Safirul îți îmbunătățește nivelul de energie și îți dă putere să depășești orice obstacol. Și această piatră este ideală pentru vindecare și curățare. De asemenea, safirul aduce noroc, credință și te ajută să iei decizii înțelepte.

Smarald

Smaraldul te va ajuta să atragi dragostea, banii și intuiția. De asemenea, te va ajuta să îți vindeci nima rănită și să rămâi deschis la oportunități noi de a iubi. Această piatră te va face irezistibil în fața altora, indiferent dacă vorbim despre noi oportunități de job sau despre iubire.

Perle

Perlele se comportă ca niște stabilizatori, ajutându-te să îți păstrezi în siguranță relațiile și să rămâi caml atunci când te simți nervos sau frustrat. De asemenea, perlele te ajută să îți menții nivelul de stres scăzut și să îți crești nivelul de creativitate.

Rubin

Rubinul este o piatră a păcii care, de asemenea, este conectată la chakre. Dacă alegi să poți un rubin, te va proteja de energia negativă și te va ajuta să te simți cu picioarele pe pământ.

Cristal Carnelin

Această piatră a fost folosită de mai multe ori în magia neagră și te va ajuta să scapi de ghinion și energii negative. Cristalul de acest tip este asociat cu claritate în gândire și te ajută să te vindeci de traume. De asemenea, îți oferă fericire și spor în comunicare.

Opal

Opalul este o piatră care favorizează dragostea și credința, dar și încrederea și fericirea. Te scapă de gândurile depresive și te ajută să îți crești stima de sine. De asemenea, opalul te va inspira să mergi mai departe, ajutându-te să scapi de greutăți.

Topaz

Această piatră promovează iubirea și te ajută să ai o minte deschisă, acceptând lucrurile care ți s-au întâmplat și ajutându-te să mergi mai departe.

Horoscopul banilor pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici şi Lidia Fecioru: "Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă şi ... Cifra destinului în căsătorie. Marele eveniment, planificat în funcție de data nașterii...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x