Antena Căutare

Horoscop săptămânal 9 - 15 decembrie 2019. Despre dragoste, bani și sănătate

Horoscop saptamanal 9 - 15 decembrie 2019. Predicțiile acestei săptămâni pentru fiecare zodie. Despre dragoste, bani și sănătate. Astrele par să pune accentul săptămâna aceasta pe partea financiară, la majoritatea zodiilor, dar nici partea amoroasă nu pare a fi foarte neglijată. La capitolul sănătate, majoritatea stau bine.

Horoscop săptămânal 9 - 15 decembrie 2019. Despre dragoste, bani și sănătate
Horoscop săptămânal 9 - 15 decembrie 2019

Citește Horoscop saptamanal 9 - 15 decembrie 2019. Află ce îți rezervă astrele în dragoste, bani și sănătate. Horoscop pentru fiecare zodie.

Berbec

Horoscop bani. Se vor simţi mai puternice şi vor avea mai multă energie,ceea ce le va face să acţioneze în consecinţă. Să fie atente doar cum îşi dozează energia,pentru că le pârjoleşte interior şi se vor pomeni că nu mai au nicio reacţie. Mai poate sugera o dispută pentru un contract câştigat,dar care stârneşte invidii. Vor avea ocazia să vadă cine le este prieten cu adevărat. Ceva din trecut revine intempestiv şi se cere rezolvat imediat.

Taur

Articolul continuă după reclamă

Horoscop săptămânal 9 - 15 decembrie 2019: Pregătește-te pentru o săptămână cu suișuri și coborâșuri. Afli multe lucruri noi, însă trebuie să ai grijă la gestionarea acestora. Vei găsi distracția în tot ceea ce vei face, iar asta e de bine. Ține-o tot așa. Învață să treci cu vederea micile răutăți. Riști să devii paranoic și asta te poate afecta pe termen lung.

Gemeni

Multe din noroacele lor se petrec pe neaşteptate. Să nu fie comode şi să plece la drum dacă este nevoie,pentru că se conturează o colaborare cu şanse de trai îndelungat,mai ales că au ocazia să-şi demonstreze originalitatea. Horoscop bani - Zodia Gemeni: Poate fi vorba şi despre un proces de la care ele nu aşteptau nimic bun,dar care să le aducă în impostaza de câştigătoare,de beneficare de bonităţi cu iz de moştenire indirectă sau de repunere în drepturi.

Citește și: Vor da lovitura în 2020! Top trei zodii care vor avea noroc de bani și în dragoste anul viitor

Rac

Horoscop dragoste și sănătate. Regreți amarnic anumite lucruri făcute în trecut și vrei să le îndrepți în perioada următoare. Faci numai bine dacă te-ai gândit cum să scapi de umbrele trecutului. Vine timpul să înveți să te bazezi doar pe tine. Vei fi într-o perioadă destul de complicată din punct de vedere emoțional. Sănătatea pare si ea o prblemă în ultima perioadă, doar șa job ai câteva bucurii.

Leu

Horoscop bani 9 - 15 decembrie 2019. Trebuie să-şi urmeze drumul,să analizeze de ce şi-au pierdut poziţia socială sau funcţia la care au ţinut atât,de ce au crezut că au lumea la picioare. Vin soluţii din partea familiei,în special a partenerilor de viaţă,şi ar fi bine să le accepte,să lase orgoliul deoparte. În a doua parte a intervalului,le este returnată o sumă de bani.

Fecioară

Această săptămâna începe haotic, cu povești de dragoste și întâmplări foarte ciudate. Mijlocul săptămânii nu va fi la fel de distractiv și interesant, însă e important să continui cu planurile pe care ți le-ai făcut. Exercițiul constant te menține într-o formă bună, atât fizic cât și psihic și te menține sănătoasă într-o perioadă în care virușii își fac de cap.

Citește și: Zodiile ocrotite de Dumnezeu în 2020. Doar patru-s norocoase. Vor avea un an fabulos!

Balanță

Îți găsești vorbele foarte ușor în ziua de luni și toți cei din jurul tău răspund pozitiv la spusele tale. Din nefericire nu același lucru se poate spune marți, miercuri și joi despre relația cu familia. Ați atins o perioadă destul de proastă, cel puțin din punctul de vedere al comunicării, o perioadă în care ești mult prea preocupată de lucruri total diferite, corespondența, mailuri, telefoane, etc.

Scorpion

Horoscop bani. Se întâmplă prea multe în perioadă de început a acestei săptămâni pentru că tu să reușești să te simți în control. Unerori e interesant să fii ocupată, însă acum ești un pic prea ocupată pentru propriul tău bine. Încearcă să faci ceva să scapi de această nebunie care te ține foarte tensionată. Marți, miercuri și joi sunt zile destul de productive și plăcute în același timp.

Săgetător

Muncă te îngrijorează destul de mult în acest început de săptămâna, în special din cauza șefului tău. Acesta se poartă destul de ciudat și poate că e indicat să mergi pe vârfuri în următoarea perioadă. Ascultă-ți instinctele și fii cât mai atentă la taskurile tale. Marți și miercuri cineva îți va încredința un secret care îți va schimbă cu totul percepția asupra unui lucru despre care credeai că știi tot. Horoscop saptamanal 9 - 15 decembrie 2019.

Citește și: Un nou început pentru toate semnele astrele în 2020! Zodia Săgetătorului e considerată cea mai veselă şi aventuroasă

Capricorn

Horoscop bani Capricorn. Proiectul în care sunt prinse nu le mai mulţumeşte. Au o idee mai bună şi perspectiva se schimbă pentru ele din toate punctele de vedere. Până atunci,comunicarea cu familia are de suferit,ascunde ranchiună şi amărăciune. Le sugerez să fie atente la o decizie aparent bună,care ascunde multe capcane. Percepţia este una deformată. Una li se va spune şi alta pricep,deci nu este momentul să viseze.

Vărsător

Dispar ca prin farmec discuţiile în contradictoriu care pe ele le dezarmează şi le face să se închidă în sine. Tinerele care încă învaţă au prilejul să se descopere. Pot face alegeri care le vor marca traictoria profesională. Cele care au terminat studiile şi n-au un loc de muncă ar putea fi chemate fie la un interviu,fie vor pleca la muncă în străinătate.

Pești

Gândesc mai mult,sunt atente la fiecare amănunt şi pragmatice. Să facă tot posibilul şi să fructifice perioada la maximum,să finalizeze lucrurile care trenează de ceva timp şi să semneze contractele pe care le-au discutat încă de acum 3-4 luni, pentru că le pot aduce stabilitatea financiară pentru o lungă perioadă de timp. Sunt creative şi au idei extraordinare,deci să se grăbească să le pună pe hârtie.

Citește și: Horoscop: Cele patru zodii care vor fi singure până la finalul anului 2020

Zodiacul despre carieră şi bani, 8 decembrie 2019... Zodiile care nu te vor înșela niciodată. Ai grijă cum îți alegi partenerul! Doar acești trei nativi sunt fideli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x