Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Horoscop weekend 19 - 21 iulie. Vărsătorii au parte de multe oportunități

Horoscop de weekend 19 – 21 iulie 2019. Varsatorii au parte de numeroase oportunitati in acest sfarsit de saptamana. Pentru Leu horosopul nu aduce cele mai bune vesti, acesta o sa aiba probleme pe plan financiar iar gandul o sa-i stea numai la bani. Afla ce prezic astrele pentru zodia ta.

Horoscop de weekend 19 – 21 iulie 2019. Vărsătorii au parte de numeroase oportunități în acest sfârșit de săptămână. Pentru Leu horosopul nu aduce cele mai bune vești, acesta o să aibă probleme pe plan financiar iar gândul o să-i stea numai la bani. Află ce prezic astrele pentru zodia ta.

Horoscop de weekend - Berbec

O să aveți nevoie de anunmite schimbări și o să va revizuiți unele priorități. Famili a şi prietenii apropiaţi vă vor da răspunsurile de care aveţi nevoie. Gândiţi-vă şi la viitorul vostru. Totul se va rezolva dacă sunteți foarte atenți și vă folosiți creierul.

Horoscop de weekend - Taur

Nu intraţi în conflicte cu oamenii apropiaţi, pentru că sunteţi predispus să vă certaţi cu ei. Menţineţi-vă un profil calm şi fiţi flexibil. Weekendul o să fie acaparat de problemele de la locul de muncă. Nu disperați, totul are o rezolvare.

Horoscop de weekend - Gemeni

Unele probleme cu o persoană față de care ai sentimente puternice te pot indispune. Primești un sfat valoros de la o persoană, care te va ilumina într-o problemă care te apăsa de ceva timp. Aveți nevoie de puțină odihnă și răsfăț pentru a da randament în săptămâna următoare.

Horoscop de weekend - Rac

Te simți indispus sâmbătă și ai dori să vezi gesturi de atenție din partea familiei și a persoanei iubite. Vrei să fii în această zi centrul Universului, dar atitudinea ta nu pare să fie pe placul celor din jur. Ar fi momentul să te gândețti la un concediu alături de o persoană dragă.

Horoscop de weekend - Leu

Duminica vine cu griji în plan financiar. Simți că nu ai destui bani și că vrei o schimbare la locul de muncă. Problemele legate de bani pot duce la o ceartă, așa că mare atenție ce spui zilele astea! Încearcă să nu îți superi peroana iubită, o ceară zilele astea va aduce probleme pe termen lung.

Horoscop de weekend - Fecioară

Trebuie să vă focusaţi mai bine pe situaţia sau poziţia voastră. Fiţi ferm cu privire la ce responsabilităţi acceptaţi şi cum se potrivesc ele cu ce vreţi cu adevărat. Ţineţi-vă de ce aveţi de făcut şi nu lăsaţi oamenii să vă strice planificările.

Horoscop de weekend - Balanță

Te simți apreciat și o persoană din anturajul tău chiar îți cere sfatul într-o problemă destul de delicată. Spre seară, există riscul că un eveniment neprevăzut să te supere. Duminică, te gândești la familie și la planuri de viitor.

Horoscop de weekend - Scorpion

Fiţi foarte atent la detalii, gestionaţi cu răspundere şi fermitate obligaţiile pe care le aveţi. Asta implică efort, dar până la urmă munca voastră susţinută va fi recompensată şi toată lumea va şti ce faceţi. Nu este încă momentul de a vă face o nouă relație.

Horoscop de weekend - Săgetător

Nu împărtăşiţi nimănui gândurile, planurile, ideile, intenţiile, întrucât oamenii în care aveţi încredere riscă să vă dezamăgească. Nu vă puteţi permite să fiţi superficial când vine vorba de rutine zilnice pentru că cineva poate profita de voi. Nu deveniţi sclavul nimănui.

Horoscop de weekend - Capricorn

Problemele mărunte dar frecvente o să vă acapareze toată atenția. Cei dragi vor fi aici să vă susţină. Evitaţi discuţiile serioase cu membrii familiei, pentru că nu există niciun motiv să intraţi în conflicte şi neînţelegeri ce vă consumă energia pozitivă.

Horoscop de weekend - Vărsător

Ar fi cel mai bine să petreci aceaste zlei în sânul familiei. Lasă, pentru un moment, frustrările acumulate la locul de muncă și bucură-te de căldură familială. Recomandat ar fi să vă destindeți la un grătar sau într-un parc, aerul curat vă va face bine.

Horoscop de weekend - Pești

Profită din plin de șansele ivite sâmbătă și pune-ți creativitatea în valoare. Este un moment bun pentru a face un pas important în carieră. Duminică, o rudă mai în vârstă se decide să îți întindă o mână de ajutor, posibil să îți ofere ceva bani.

Recomandari