Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 noiembrie 2019. Zodii cu mare noroc la bani: Vărsătorul e favoritul astrelor

Horoscopul zilnic vine cu vești excelente pentru buzunarele mai multor zodii. Cei care vor avea noroc la bani astăzi, 19 noiembrie 2019, sunt Vărsătorii, Peștii și Gemenii, cărora li se întrevăd oferte de nerefuzat, care le vor aduce bani când nici nu se așteaptă.

Planetele parcă se aşază pentru SCORPIONI mai bine ca niciodată. Veşti bune pentru ei în dragoste, dar şi în carieră! Li se poate oferi o nouă poziţie la locul de muncă.

***

Schimbări îi aşteaptă şi pe SĂGETĂTORI, pe mai multe planuri. Trebuie să se înarmeze cu multă răbdare şi putere de muncă.

***

CAPRICORNII îşi fac nişte planuri care stârnesc râsul celor din jur şi îi descurajează. De asta, e bine să nu mai împărtăşească oricui ideile pe care le au.

***

VĂRSĂTORII nici dacă ar vrea, nu au timp să se plictisească. Astrele le aduc în cale tot felul de proiecte cu şanse mari de reuşită.

***

O zi excelentă şi pentru PEŞTI astăzi! Trebuie numai să ţină pentru ei planurile pe care şi le fac, pentru a nu atrage energie negativă.

***

Mare atenţie, dragi nativi BERBEC la eforturile peste măsură. Vreţi să daţi dovadă de eficienţă în timp foarte scurt, însă asta v-ar putea consuma teribil.

***

Este posibil ca TAURII să descopere că luptă pentru un ideal care nu le aparţine. Trebuie să se gândească bine care sunt dorinţele lor şi care sunt ale altora pentru ei.

***

GEMENILOR li se poate ivi o oportunitate în carieră, în faţa căreia să nu aibă prea mult timp de gândire. O decizie luată rapid e uneori mai bună decât una la care ne gândim îndelung.

***

Graba strică treaba, iar RACII vor afla asta pe pielea lor. Vor să fie primii care termină un proiect, iar pentru asta. sar etape importante.

***

Nasul pe sus şi excesul de încredere în sine nu aduc niciun bine, dragi LEI. Încercaţi să. coborâţi puţin cu picioarele pe pământ şi să nu îi mai subestimaţi pe cei din jur.

***

FECIOARELE sunt norocoasele zodiacului astăzi dacă vorbim de şansele de câştig. În sfârşit, îşi pot acoperi nişte goluri în portofel.

***

Iar BALANŢELE au nevoie de un plan mai bine structurat, de o altă prioritizare a ceea ce au de făcut. Ritmul în care lucrează acum este unul haotic.

Recomandari