Căutare Live

Horoscop 13 aprilie - Fecioarele au parte de o zi agitată și își vor goli buzunarele! Gemenii primesc schimbarea pe care și-o doreau!

Fecioarele nu se pot concentra prea mult la treburi serioase, mai ales acum că weekendul bate la ușă. 

Fecioarele nu se pot concentra prea mult la treburi serioase, mai ales acum că weekendul bate la ușă.

Berbecii nu vor fi cele mai harnice persoane, dar se vor strădui să pună la punct măcar activitățile de la serviciu.


E posibil ca Taurii să aibă ceva neplăceri din cauza unui partener de afaceri.Noroc de prezenţa lor de spirit. Și de argumentele potrivite cu ajutorul cărora vor reuşi să iasă basma curată.


Dacă Gemenii îşi doreau o schimbare în această perioadă, ei bine astăzi pot avea parte de ea. Poate nu va fi chiar schimbarea pe care o aşteptau, dar tot va însemna o bucurie.


O zi bogată în succese la locul de muncă pentru Raci. Dar nici pe plan sentimental nu stau rău, căci astrele le sunt favorabile astăzi.


Leii şi inspiraţia vor fi sinonime. Ar putea fi în centrul atenţiei la seviciu, însă ideile lor originale vor stârni şi contrverse.

Fecioarele au reuşit să fie mai chibzuite o perioadă, dar astăzi tentaţia de a-şi goli buzunarele la cumpărături este foarte mare.

Balanţele lucrează la ceva, dar totul pare să înainteze destul de greu. Probabil că omit un mic detaliu. Mai multă atenţie le-ar putea scuti de câteva ore de muncă.

Scorpionii se vor implica în prea multe proiecte şi riscă să fie dezamăgiţi de rezultate. O selecţie a acestora i-ar feri de multe bătăi de cap.

Săgetătorii au mare chef de distracţie.Vor fi puşi pe glume.dar totodată nu vor neglija munca.Vor reuşi să împace ambele laturi cu succes!

Capricornii ar putea primi o veste bună de la o persoană aflată în străinătate. În curând pot obţine o sumă de bani și, în sfârşit, îi pot face o surpriză persoanei iubite.

Vărsătorii posibil să întâmpine ceva dificultăţi la locul de muncă.însă descurcăreţi din fire.o vor scoate la capăt cu succes.

Nativii Peşti ar putea stârni câteva discuţii aprinsel din cauza ideilor atipice, Însă acest fapt nu îi va speria, ci dimpotrivă îi va motiva să le pună în practică numaidecât.

Horoscop 13 aprilie. Zodia care sfidează ghinionul lui VINERI, 13. Are noroc uriaș... Zi cu mare NOROC pentru unele zodii! Camelia Pătrășcanu ne spune ce ne rezervă astrele. HOROSCOPUL ZILEI DE 13 APRILIE!...
Parteneri
Cum să-ți pregătești picioarele pentru sezonul sandalelor
Catine.ro
Ultimele știri
x