Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru despre câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia pe care o ai

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici ne spun câte vieți mai avem de trăit în funcție de zodie. SCORPIONII, cei mai spirituali. PEȘTII - 13 vieți.

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru despre câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia pe care o ai

Când facem referire la câte vieți vom mai trăi, primul gând se duce la reîncarnare, însă Lidia explică cum stau, de fapt, lucrurile: "Nu știm noi, ceea ce spunem este, așa, o chestie aproximativă, este o temă de cercetare pentru toată lumea, nu este bătută în cuie, pentru c până la urmă nu a venit nimeni să ne spună că mai ai de trăit șapte sau zece ani."

Nativii din Berbec sunt cei mai rebeli din horoscop, așa că se vor reîncarna de mai multe ori decât li se prevede legea pentru că trebuie să învețe să-și stăpânească pornirile impulsive. Are de o învățat o lecție. Se zice că le-ar mai fi rămas vreo 15 vieți.

"Lecția neînvățată vine după ea, încă o dată, viața"

Nativii Taur înțeleg repede care este menirea lor pe pământ. Trebuie să învețe și alte lucrui, lor le place mult munca, trebuie să se bucure de ce e frumos. Le-au mai rămas trei vieți

Gemenii sunt adolescenții horoscopului. Gemenii sunt introvertiți, răzvrătiți, sunt duali. Au ocazia să treacă la un alt nivel, ei sunt călători, consideră că nu au umblat destul așa că se vor plimba toată viața. Misiunea lor pe pământ are legătură cu comportamentul lor în relația de cuplu. Le-au mai rămas șapte vieți.

Racii trebuie să învețe să fie mai puternici, chiar dacă par foarte sensibili și fragili, nu sunt chiar așa. Mai are nouă vieți de trăit racul.

Leul trece prin toate etapele de maturizare cât e pe pământ. El învață repede din ce i se întâmplă în viață, de aceea mai are de trăit încă cinci vieți. Mai are de reglat câteva specte la nivelul de orgoliu.

Fecioarele când știu totul, universul are alt plan pentru ele. Mai au opt vieți de trăit. Fecioarele trebuie să renunțe la spiritul critic și la dorințele materiale și să învețe iubirea și generozitatea.

Balanțele, primul lucru pe care trebuie să-l înevețe este armonizarea, atât munca, cât și familia. Pornirile ei sunt puternice și nu poate fi focusată într-un singur loc, din această cauză are impulsul de a se autocritica.

Scorpionul este unul dintre cele mai evoluate semne este pregătit din punct de vedere spiritual, este mai dezvoltat decât celelalte semne. Trebuie să-și înfâneze impulsivitatea, gelozia și spiritul posesiv. Dacă nu vor înțelege aceste lucruri, nu vor putea urca pe ultima scară. Si pentru că sunt cei mai evoluați, mai au de trăit doar două vieți.

Recomandari