Căutare Live

Pe ele le caută orice bărbat! 3 femei din zodiac care au cel mai frumos caracter: Una e pasiunea întruchipată

Sunt trei la număr și pe ele și le-ar dori oricine să le aiba în preajmă. TOP 3 ZODII de femei care au cel mai frumos caracter.

Sunt trei la număr și pe ele și le-ar dori oricine să le aiba în preajmă. TOP 3 ZODII de femei care au cel mai frumos caracter.

Femeia Gemeni

Gemenii sunt persoane agreabile și vesele, sufletul petrecerii și extrem de expresive. Cuvântul-cheie pentru femeia din această zodie este pasiune. Este visătoare, idealistă și ambițioasă. Nimic nu-i stă în cale atunci când își dorește ceva.
La prima vedere poate fi percepută că fiind superficială, însă cine are răbdare, îi găsește latura romantică și profundă.

Spontaneitatea ei te poate lua prin surprindere și te scoate din starea mai puțîn plăcută în care te afli. Situațiile dificile pentru femeia Gemeni reprezintă o provocare pe care o acceptă până găsește o soluție. Imprevizibilitatea nativei din Gemeni pălește în față imaginației pe care această o are indiferent de context.

Firea sociabilă te poate face să o plăci imediat și apoi vei simți recunoștință că o ai în preajma. Capacitatea ei de comunicare este extraordinară, locul pe scenă sau sub lumina reflectoarelor fiind preferatul ei.

Datorită curiozitățîi și a felului sociabil, a început să descopere multe lucruri despre ea, fapt care îi da încredere în ea însăși. În urmă contactului cu diverse persoane, a ajuns să accepte pe toată lumea așa cum este și să-i placă diferențele dintre oameni, în loc să le judece.

Femeia Săgetător

Pe lângă momentele în care femeia Sagetatoare este temperamentala, onestitatea ei te va cuceri imediat. Un atu al acestei ființe este caracterul integru. Chiar și atunci când te va certă, îi va părea rău și va încerca să repare situația. Fermecătoarea Sagetatoare nu este doar sinceră, ci și o fire veselă, căreia îi place să se amuze și să încălzească atmosfera.

Are un stil unic de a fi, un amestec între sinceritate și autenticitate, însă într-un mod diplomat și pozitiv.
Independența este altă trăsătură a nativei din Săgetător, precum și dorința de a se mișcă, de a călători. Rareori o vei găși acasă. Dacă vrei să o cunoști mai bine, este indicat să țîi pasul cu ea.

Femeia născută în această zodie este idealistă și cu un simt al umorului dezvoltat. Îi place să învețe lucrurile din propriile experiențe, în loc să se bazeze pe alte persoane, de aceea îi place diversitatea persoanelor cu care întră în contact. Curiozitatea și înclinația către filozofie, spiritualitate, fac din nativă Săgetător un partener de discuție plăcut.

Într-o relație, femeia din această zodie este de încredere și își ia în serios responsabilitățile care vin odată cu împărțirea vieții cu cineva. Empatia face parte din farmecul ei, având grijă de felul în care celelalte persoane vor fi afectate de ceea ce spune sau face.

Femeia Pești

Citește și
laurentiu reghecampf la costum
Laurențiu Reghecampf a apărut în public cu iubita sa, Corina "Bilcon" Caciuc. Cum i-au surprins paparazzi
Laurențiu Reghecampf a apărut în public cu iubita sa, Corina "Bilcon" Caciuc. Cum i-au surprins paparazzi
raluca si ion de la mireasa cand se tin de mana
S-a scris că mama lui Ion este educatoarea fiicelor Gabrielei Cristea. Care e adevărul
S-a scris că mama lui Ion este educatoarea fiicelor Gabrielei Cristea. Care e adevărul
Colaj cu vânt și ninsoare
Alertă meteo! Cod galben de vreme rea. În ce zone sunt așteptate ninsori viscolite în următoarea perioadă
Alertă meteo! Cod galben de vreme rea. În ce zone sunt așteptate ninsori viscolite în următoarea perioadă
Mai multe articole

Femeia Pești este cea mai misterioasă și senzuală din tot zodiacul. Pe lângă mintea ageră, are și o latura romantică și spirituală cu care te poate fermeca.

Curioasă și gentilă, ea este întruchiparea visătorului perfect. Se bazează foarte mult pe intuiție și pe emoții și tot ce se întâmplă trebuie să aibă un sens. Atunci când se află într-un loc, parcă acaparează tot ce-i în jur, se conectează foarte ușor cu persoane pe care nu le-a văzut niciodată în viață ei.

Caracterul ei reflectă pasiunea de a trăi, făcând din tot ceea ce atinge o artă. Îi place să se exprime prin pictură, dans ori scris.
Imaginația ei atinge cele mai înalte culmi și când vine vorba de iubire, creând un peisaj de poveste, cu mult mister și afecțiune.

Cele mai multe native din Pești sunt relaxate și își atrag în viață lor acele persoane cu care pot lega prietenii frumoase, care conțîn adevăruri profunde și cu care pot schimbă opinii fără să le fie îngrădită libertatea de exprimare.

Atunci când te afli într-o situație dificilă, femeia Pești, dacă se află în preajma ta, va fi prima care te va ajută. Pe lângă senzualitate și frumusețe, Pestioaicele au o sensibilitate aparte la nevoile celorlalți. Într-o lume în care cei mai mulți vor să ia, ele sunt cele care dau.

Sursa: zodiata.com

Cum e să trăiești cu cineva din zodia Taur: uite ce obiceiuri are. Ce spui, se potrivesc?... HOROSCOPUL nu minte! Cea mai mare CALITATE pe care o ai în funcție de ZODIE...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri