Antena Căutare

Cât vor costa vacanțele la munte de sărbători. Proprietarii au anunțat din timp prețurile

Ce au pierdut în vară speră să recupereze în acest sezon. Cabanierii din Gorj anunță că vor păstra aceleași prețuri de sărbători atât la cazare, cât și în restaurante, chiar dacă au înregistrat pierderi substanțiale în pandemie.

Cât vor costa vacanțele la munte de sărbători. Proprietarii au anunțat din timp prețurile
Cât vor costa vacanțele la munte de sărbători. Proprietarii au anunțat din timp prețurile | Hepta

Aceștia speră că oferta lor va atrage cât mai mulți turiști, mai ales că deja peisajul este unul de iarnă veritabilă și rezervările curg pe bandă rulantă.

Peisajul de iarnă a atras primii turiști în Stațiunea Rânca. A nins și s-a depus un strat suficient de gros pentru săniuș, spre bucuria celor mici. De 1 Decembrie, cabanierii speră să fie deschis și sezonul de ski, potrivit Observator.

Prima ninsoare a adus și sute de rezervări, iar telefoanele cabanierilor sună neîncetat de două zile. Ca să-i ademenească pe turiști la munte, proprietarii pensiunilor le promit că vor păstra aceleași prețuri ca anul trecut, chiar dacă în pandemie cheltuielile lor au crescut și încasările au fost minime.

Cât costă vacanțele la munte de sărbători?

Prețurile de sărbători nu vor fi mai sus decât cele de anul trecut. În această perioadă, o noapte în stațiune costă între 80 și 150 de lei, iar dacă vorbim de pachetul pentru sărbătorile de iarnă, prețurile pornesc de la 450 de lei de persoană pentru trei nopți de cazare, mic dejun și masă festivă.

Deja multe cabane sunt ocupate în proporție de 80-90%, următorul val de turiști este așteptat în acest weekend când mulți vor profita de mini-vacanța de 1 decembrie

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x