Live acumFilm: Triplu X - Intoarcerea lui Xander Cage
Prime Time 20:30Raman cu tine

Locuitorii din Mangalița se pregătesc pentru sfârșitul lumiii

De ziua lui Moș Mihai (Ion Arcudeanu), cel mai vechi angajat al primăriei, orașul Mangalița este amenințat de un fenomen meteo extrem, o tornadă.

Mangalița se pregătește de sfârșitul lumii

Vineri, 6 decembrie, de la ora 23:00, în cel mai nou episod al serialului Mangalița, oamenii intră în panică, cred că vine sfârșitul lumii și vor să intre în adăpostul construit de primărie. Cum se va comporta primarul Stelian Manole (Teodor Corban) în această situație de criză, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, după iUmor.

Apropiatul sfârșit al lumii îi face pe mangalițeni să aibă reacții diferite. Directorul economic Doina Rogojinaru (Alina Berzunțeanu) se baricadează în casă și îl trimite pe soțul ei, Marcel (Angel Popescu), să facă ultimele cumpărături înainte de apocalipsă, Gabi (Nicu Banea), nepotul primarului, își dorește un suflet alături de care să petreacă “ultima noapte pe Pământ”, în timp ce Florentinei, secretara (Ilona Brezoianu), și lui Sică, polițistul (Alex Bogdan), le vine o idee de afacere.

Ce pun la cale Flori și Sică, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, 6 decembrie, de la ora 23:00, în episodul “Tornada” din serial de comedie Mangalița.

🐷 🆕 Vezi serialul Mangalița, online, pe AntenaPlay! Ai episoade integrale, de pe orice dispozitiv. Intră acum ⏩ https://s.a1.ro/CABz7Kq

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro