Antena Căutare

A slăbit 30 de kilograme, s-a îmbrăcat în roșu și a întors toate privirile! Crina de la ”Mireasă” s-a transformat total!

Crina de la "Mireasă pentru fiul meu" a surprins pe toată lumea cu o schimbare de look. De când iubește, tânăra a slăbit în mod radical, a scăpat de 30 de kilograme în plus, a învățat cum să fie cochetă și s-a transformat total.

Crina de la "Mireasă pentru fiul meu" a surprins pe toată lumea cu o schimbare de look. De când iubește, tânăra a slăbit în mod radical, a scăpat de 30 de kilograme în plus, a învățat cum să fie cochetă și s-a transformat total.


Blondina s-a transformat total și a optat pentru o culoare îndrăzneață: roșu. Astfel, a întors toate privirile pe stradă. Norocos este însă iubitul ei!



"Ești ca o Scufiță Roșie!", i-a spus Crinei admiratorii.

Deși mulți bărbați roiesc în jurul ei, Crina a ales un tânăr din Iași. Tânăra care a participat în sezonul a V-lea al celebrei emisiuni nu a avut până prea mult noroc în dragoste. Atunci când a fost eliminată din casa show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu", Crina a izbucnit în lacrimi. Ea formase un cuplu cu glumețul Cosmin, dar rivala Cassandra i l-a furat.

Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut! Ce studii au concurenţii din sezonul 6 "Mireasă pentru fiul meu". Surpriză m... Video! De ziua lui Bebe de la "Mireasă pentru fiul meu", concurenţii au dat mare petrecere. Fetele s-au dezlăn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x