Antena Căutare

Abia a părăsit competiția și a alergat în brațele lui Carmen! Petru de la "Mireasă pentru fiul meu" și-a găsit liniștea alături de fosta concurentă? Cât de bine le stă împreună!

Deşi a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu" de puţin timp, Petru pare că şi-a găsit, în sfârşit, liniştea alături de Carmen, fostă concurentă şi ea în acelaşi sezon.

Deşi a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu" de puţin timp, Petru pare că şi-a găsit, în sfârşit, liniştea alături de Carmen, fostă concurentă şi ea în acelaşi sezon.

Cei doi s-au fotografiat împreună şi au postat imaginea pe Facebook, spre surprinderea susţinătorilor. Cei doi arată foarte bine împreună. Oare formează, deja, un cuplu?

Deşi a reintrat în competiţie, nu a fost cu noroc pentru Petru şi, în scurt timp, a făcut cale întoarsă. Dar se pare că totul se întâmplă cu un motiv!

Ce lovitură! Au ieșit din casa Mireasă pentru fiul meu dușmani și acum sunt împreună? Fotografiile care i-au șocat pe fa... Se pregătesc să devină părinţi? Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" le pot da fanilor cea mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x