Antena Căutare

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” le-a prezentat-o tuturor pe cea mai bună prietenă! Valentin le-a pozat pe amândouă într-un mare fel!

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” le-a prezentat-o tuturor pe cea mai bună prietenă! Valentin, soțul Doamnei T, le-a pozat pe amândouă într-un mare fel!

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” le-a prezentat-o tuturor pe cea mai bună prietenă! Valentin, soțul Doamnei T, le-a pozat pe amândouă într-un mare fel!

Este vorba, așa cum bine ați ghicit, despre Natașa, fosta concurentă a show-ului matrimonial, originară din Sălaj. Chiar dacă ardeleanca era „una iute la mânie”, ea s-a sincronizat perfect cu Adriana și Valentin. Au rămas prieteni, Natașa chiar le-a fost domnișoară de onoare la nuntă și nu o dată blondina face câte un drum la București pentru a-și revedea prietenii.

Așa s-a întâmplat și de curând! Valentin și-a surprins soția și pe cea mai bună prietenă de-ale sale, iar imaginile sunt parcă desprinse dintr-un basm!

Voi ce credeți?

Decizie neaşteptată! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul" părăseşte competiţia. Valentin: "Vre... Fanii au imortalizat cel mai pasional sărut din Casa Mireselor! „Atât a sărutat-o de tare Radu pe Andreea, încât fetei i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x