Mireasa pentru fiul meu

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” le-a prezentat-o tuturor pe cea mai bună prietenă! Valentin le-a pozat pe amândouă într-un mare fel!

 
+2 click pentru
galerie

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” le-a prezentat-o tuturor pe cea mai bună prietenă! Valentin, soțul Doamnei T, le-a pozat pe amândouă într-un mare fel!

Este vorba, așa cum bine ați ghicit, despre Natașa, fosta concurentă a show-ului matrimonial, originară din Sălaj. Chiar dacă ardeleanca era „una iute la mânie”, ea s-a sincronizat perfect cu Adriana și Valentin. Au rămas prieteni, Natașa chiar le-a fost domnișoară de onoare la nuntă și nu o dată blondina face câte un drum la București pentru a-și revedea prietenii.

Așa s-a întâmplat și de curând! Valentin și-a surprins soția și pe cea mai bună prietenă de-ale sale, iar imaginile sunt parcă desprinse dintr-un basm! 

Voi ce credeți?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe