Antena Căutare

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” plânge! Copilul a murit, înmormântarea a avut deja loc!

Imagini dramatice pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Adriana, una dintre fostele concurente, a fost surprinsă la mormântul bebelușului pe care îl plânge.

Imagini dramatice pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Adriana, una dintre fostele concurente, a fost surprinsă la mormântul bebelușului pe care îl plânge.

Este vorba despre despre copilul pe care o prietena de-ale ei, Florentina, l-ar fi pierdut în urma unor complicații pe care medicul nu le-ar fi văzut la timp.

Pe Facebook deja au început să circule imagini dramatice de la înmormântarea celui mic.

"Înmormântarea a avut loc miercuri. Nu, nu are, era primul copil. (...) Dar aşa, măcar nu mai suferă micuţul. Era o mână de om şi era botezat, pentru că după naştere, medicii nu i-au dat şanse la viaţă. (...) Nu i-a spus nimeni că are probleme [n.r.: bebeluşul în timpul sarcinii]", a declarat, în exclusivitate, pentru Spynews Adriana.

Vezi imaginile AICI!

Momente de coșmar la „Mireasă pentru fiul meu”! Doi concurenți îndură un adevărat calvar ce parcă nu se mai termină!... Veste șocantă pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Cine crezi că a anunțat că vrea să intre în competiție?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x