Antena Căutare

Adriana și Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu” au făcut anunțul! Fanii i-au felicitat, însă aveau tot timpul din lume pentru asta: „Nu e prea devreme?”

Deși mai puteau să aștepte, Adriana și Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu” nu au mai avut răbdare și au împodobit bradul de Crăciun. 

Deși mai puteau să aștepte, Adriana și Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu” nu au mai avut răbdare și au împodobit bradul de Crăciun.

Deși prima dată a vrut să-i facă o farsă, oferindu-i un brăduț în miniatură, Valentin și-a surprins soția cu un brad extraordinar de frumos, artificial, de mărime naturală. Costumați în acord cu evenimentul, cu pulovere groase și cornițe de reni, cei doi amorezi au așezat ghirlandele, globurile și steluțele în brad, iar rezultatul a fost unul de-a dreptul spectaculos.

Entuziasmați și la fel de îndrăgostiți, Adi și Vali au filmat aceste momente memorabile și le-au împărtășit cu fanii. „Nu e prea devreme?”, au întrebat unii.

Vouă vă place cum a ieșit brăduțul lor?

Doliu la "Mireasă pentru fiul meu". Fanilor nu le vine să creadă nenorocirea: "Dumnezeu să o ierte, a fos... Scandal în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Cosmin lansează acuzaţii grave la adresa lui Petru: "M-ai arun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x