Antena Căutare

Andrada, de la Mireasă pentru fiul meu, și-a arătat formele apetisante. Fotografii interzise cardiacilor cu frumoasa concurentă!

Andrada este, cu siguranță, una dintre cele mai sexy concurente care au trecut pragul casei „Mireasă pentru fiul meu”. Fotografiile descoperite pe rețelele de socializare ne arată și de ce bruneta este apreciată de bărbații care urmăresc show-ul matrimonial

Andrada este, cu siguranță, una dintre cele mai sexy concurente care au trecut pragul casei „Mireasă pentru fiul meu”. Fotografiile descoperite pe rețelele de socializare ne arată și de ce bruneta este apreciată de bărbații care urmăresc show-ul matrimonial.

Partenera lui Valentin este adorată de fanii emisiunii, iar aceștia reușesc să intre în posesia unor fotografii absolut răvășitoare care o au în prim plan pe Andrada.

Mărturisiri șocante ies la iveală în casa „Mireasă pentru fiul meu”! Toți și-au făcut cruce! „Fiindcă n-am mai avut bani... Edith şi Geo, mai îndrăgostiţi ca niciodată de Valentine's Day! Cadoul concurentei pentrul "Valentinul" ei, em...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x