Antena Căutare

Atingerea interzisă! I-a pus mâna pe posteriorul apetisant și nu și-a mai dezlipit-o de acolo! Fanii: „Vai di mi sî di mini, ci-i asta, măi băieti?”

Petru a primit prin telefon de la Florin, un fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", mai multe sfaturi compeţionale! Printre acestea, și acela de a fi mai temperat!

Petru a primit prin telefon de la Florin, un fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", mai multe sfaturi compeţionale! Printre acestea, și acela de a fi mai temperat!

Petru este un tânăr nărăvaș extrem de îndăzneț! Ba chiar i-a pus mâna pe fund iubitei lui în competiția matrimonială și, surpriză, nu și-a mai dezlipit-o de pe locul apetisant! Un loc interzic, după cum spun fanii.

Vai di mi sî di mini, ci-i asta, măi băieti?”, e întrebarea asresată de unii dintre aceștia. Până în momentul de față, Petru nu a oferit nicio explicație pentru comportamentul său îndrăzneț.

„Hormonu' nebunu' v-a pus în genunchi!”, au spus fanii. Un cuplu de la „Mireasă pentru fiul meu” a încălcat Regula 25! C... Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu”, cel mai frumos cadou pentru fani de Crăciun. Susținătorii: „Ești ca fata noastr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x