Antena Căutare

Carmen, „cumințenia întruchipată” de la „Mireasă pentru fiul meu”, cu burtica la vedere! Fanii: „Ai rămas însărcinată?”

Carmen de la „Mireasă pentru fiul meu”, „plângăcioasa” sezonului, care nu o dată a afirmat că nu a cunoscut păcatele trupești, pare să se fi schimbat de când a ieșit din Casa Mireselor.

Carmen de la „Mireasă pentru fiul meu”, „plângăcioasa” sezonului, care nu o dată a afirmat că nu a cunoscut păcatele trupești, pare să se fi schimbat de când a ieșit din Casa Mireselor.

Fata s-a fotografiat în timp ce era sărutată de un băiat, iar apoi le-a arătat fanilor o fotografie în care este evident că a luat foarte multe kilograme în plus.

Fata a postat o poză pe profilul personal de Facebook o fotografie dintr-o cabină de probă, iar unii admiratori au întrebat-o dacă nu cumva așteaptă un bebeluș. Informația nu a fost confirmată de blondină.

A avut o copilărie tristă

Carmen este o fată greu încercată de viață. Tânăra și-a făcut curaj și a povestit prin ce a trecut, de la vârsta de doar trei ani, până acum. Și nu i-a fost deloc ușor. "Știu cum e să nu ai ce să mănânci, să dormi în parc", a povestit ea atunci.

Radu, fostul iubit al Andradei: "Eu nu stau cu mâna întinsă, nu stau pe centrul Sibiului". Bruneta, acuzată de... Pe Mirela Vaida o știe toată lumea! Însă nu mulți știu cât de bine arată Alexandru, soțul ei. Imaginea de mii de Like-u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x