Antena Căutare

„Cătălin, ce băiat, simțim inima cum ne bate, visând la el, am uitat de toate!” Fetelor, vă era dor de el? Ce s-a ales de psihologul din Casa Mireselor?!

Cătălin, fostul concurent al reality-show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, lucrează ca psiholog, dar nu exclude posibilitatea de a lucra și în televiziune.

Cătălin, fostul concurent al reality-show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, lucrează ca psiholog, dar și ca trainer educațional.

Exact așa cum își dorea! Și deși nu și-a întâlnit sufletul pereche, tânărul e asaltat de admiratoare! „Cătălin, ce băiat, simțim inima cum ne bate, visând la el, am uitat de toate!”, i-a scris un grup de fete pe Facebook. Discret din fire, nu le-a răspuns avansurilor.

De curând, a postat o fotografie de la petrecerea de Revelion! „Presimt că 2017 va fi un an de excepție!”, a scris Cătă. Îi dăm dreptate?

Cătălin, fostul concurent al reality-show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, lucrează ca psiholog și trainer de dezvoltare personală.

Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu” nu mai arată așa! A renunțat la sprâncenele tatuate, machiajul strident și „cârn... Adriana şi Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu” au o mare rugăminte pentru fani. Anunțul a fost făcut de Revelion!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x