Antena Căutare

Ce lovitură! Au ieșit din casa Mireasă pentru fiul meu dușmani și acum sunt împreună? Fotografiile care i-au șocat pe fanii emisiunii!

Încurcate sunt căile dragostei. E o zicală care se potrivește perfect pentru doi fosși concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”, care s-au descoperit după ce au părăsit casa show-ului matrimonial

Încurcate sunt căile dragostei. E o zicală care se potrivește perfect pentru doi fosși concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”, care s-au descoperit după ce au părăsit casa show-ului matrimonial.

Se spunea despre ei că nu se puteau suferi, iar micile certuri văzute de toată lumea erau dovezile că cei doi concurenți nu au nimic în comun. Numai că așa cum s-a întâmplat și în alte cazuri, de la ură până la dragoste și invers e o cale foarte scurtă. În cazul de față nu știm dacă e vorba despre dragoste, dar, cu certitudine, relația dintre Carmen și Petruț a devenit foarte apropiată.

Fotografii în care cei doi par foarte apropiați au apărut pe Facebook, iar imaginile i-au luat prin surprindere pe fanii emisiunii, care nu s-au putut abține să întrebe: „Sunteți împreună?”

După o vacanţă de vis la Barcelona, Andreea şi Radu de la "Mireasă pentru fiul meu" îşi uimesc fanii! Cum au f... Abia a părăsit competiția și a alergat în brațele lui Carmen! Petru de la "Mireasă pentru fiul meu" și-a găsit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x