Antena Căutare

Ce party, ce huzur? Mihaela și Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu” au petrecut Revelionul acasă, în căminul de nefamiliști de la Tălmaciu. Ea, în rochie de mireasă?

Ce party, ce huzur? Mihaela și Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu” au petrecut Revelionul acasă, în căminul de nefamiliști de la Tălmaciu.

Ce party, ce huzur? Mihaela și Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu” au petrecut Revelionul acasă, în căminul de nefamiliști de la Tălmaciu. Fosta concurentă a îmbrăcat o rochie albă, sexy, iar unii susținători s-au grăbit să spună că seamănă izbitor de mult cu o rochie de mireasă?

Ce s-a ales de Mihaela și Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu”: este dilema mai multor telespectatori de-ai emisiunii.

Sunt fericiți, ba stau la Constanța la părinții brunetei, ba la Tălmaciu, la ai lui, deși acolo au parte de condiții modeste. Încă nu s-au căsătorit oficial, dar au de gând. Cei doi amorezi țin legătura cu fanii, dovadă stând și ultimele postări de pe Facebook.

„Sunteți superbi!”, i-au complimentat fanii.

Denisa de la „Mireasă pentru fiul meu”, apariție incendiară! În rochie albă, fără lenjerie intimă, a arătat mai sexy ca... Tatiana de la „Mireasă pentru fiul meu”, despre care gurile rele spun că are o relație incestuosă cu unchiul ei, e atras...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x