Antena Căutare

Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu”, declarație de dragoste emoționantă! „Dumnezeu mi-a scos în cale o femeie minunată și frumoasă, pe Mihaela!”. A pozat-o la raionul de rochii de mireasă

Chiar dacă nu s-au căsătorit încă, Mihaela și Constantin, foștii concurenți de la  ”Mireasă pentru fiul meu”, sunt mai fericiți ca oricând! Și, da, clopotele de nuntă sună mai tare ca oricând acum! 

Chiar dacă nu s-au căsătorit încă, Mihaela și Constantin, foștii concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”, sunt mai fericiți ca oricând! Și, da, clopotele de nuntă sună mai tare ca oricând acum!

De curând, odată cu celebrarea unui an de relație, Constantin i-a făcut jumătății lui o declarație de dragoste emoționantă! „Dumnezeu mi-a scos în cale o femeie minunată și frumoasă, pe Mihaela!”, a scris fostul concurent pe Facebook. În plus, a pozat-o pe bruneta la raionul de rochii de mireasă, semn că nu mai au răbdare până nu sunt luați cu acte în regulă.

Amorezii sunt ca o adevărată familie și se susțin reciproc. Chiar dacă putea să locuiască o perioadă în căminul de nefamiliști de a Tălmaciu, acolo unde a crescut Costi, Mihaela la luat în vila părinților ei de la Constanța.

Așa cum demonstrează și în ultima fotografie posatată pe Facebook, Mihaela și Constantin s-au mutat la mare. Vă era dor de ei?

Alexandra, sora Mihaelei de la "Mireasă pentru fiul meu", le-a declarat război lui Edith şi lui Ali! "Te-... Primele declarații ale Constantinei, după despărțirea-șoc de Raymond. Deși aveau o afacere împreună și o poveste de drag...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x