Antena Căutare

Declaraţie şoc în casa "Mireasă pentru fiul meu" ! Mama lui Geo: "Edith nu-l vrea pe fiul meu. Îl caută cu privirea pe Aly"

Mama lui Geo a dat cărţile pe faţă înainte de primii ei paşi în competiţie. Femeia susţine că fiul ei este dus de nas de Edith.

Mama lui Geo a dat cărţile pe faţă înainte de primii ei paşi în competiţie. Femeia susţine că fiul ei este dus de nas de Edith.

"El a stat retras şi normal că dacă nu vezi ceva nu poţi să susti că aşa este. El o crede pe cuvânt, ea are o privire pătrunzătoare. Nu mai este în stare nici să lege un cvant. Ea nu s-a vindecat după relaţia cu Aly. Pe el mi l-a respins şi nu merita aşa ceva.

El a fost criticat pentru atitudinea pe care a avut-o când şi-a spus povestea Vali. În prezenţa lui Aly se topeşte, îi cauta privirea. Sufleteşte nu-l vrea. A şi spus că îl apreciază ca băiat şi nu poate. Şi nu este de condamnat!", a mărturisit mama lui Geo.

Şoc la "Mireasă pentru fiul meu"! Concurenţii au făcut NUNTA în direct. Imagini de la marele eveniment!... Adevărul a ieșit la iveală! Edith îl iubeşte în secret pe Mădălin? Imaginile i-au pus pe gânduri pe toți. Atingerile din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x