Antena Căutare

Detalii șocante ies la iveală la „Mireasă pentru fiul meu”! Fosta logodnică rupe tăcerea și dezvăluie cine este amanta lui Radu!

Povestea de iubire dintre Radu și Alya părea să fie una desprinsă din povești. S-au logodit, dar fericirea nu a ținut mult.

Povestea de iubire dintre Radu și Alya părea să fie una desprinsă din povești. S-au logodit, dar fericirea nu a ținut mult.

Totul părea să meargă ca pe roate, mai ales că cei doi vorbeau inclusiv despre un posibil bebeluș. Totuși, se pare că lucrurile nu au mers chiar așa cum se aștepta toată lumea.

Radu pare să se fi îndrăgostit de o fostă iubită a lui Vincenzo Castellano (fostul soț al Antoniei). Și lucrurile sunt serioase, căci și-a făcut bagajele și a urmat-o pe tânără la București.

Alya, aflând de această trădare, a scris chiar un mesaj pe pagina ei de socializare:

„Tu nu ești, de fapt, «cealaltă» femeie. Tu nu ești decât «o» femeie care a ales să intre într-o relație în care nu avea niciun motiv să fie. Prima dată când am aflat de existența ta, durerea m-a paralizat. O durere care nu mă lăsa să-mi mișc genunchii, o durere care m-a făcut să plâng în hohote până n-am mai avut niciun strop de energie. (...) Mă rog ca niciodată să nu cunoști suferința care însoțește o astfel de trădare și pierderea încrederii în omul drag. Și mă mai rog ca, într-o bună zi, să devii acea iubita dedicată și iubitoare care va lupta cu putere pentru relatia ei și va refuza ca o altă femeie să ia ce nu-i aparține nici ei, nu-ți aparține nici ție, ci doar lui Dumnezeu”, arată cei de la Spynews.

Constantina, despre secretele frumuseţii! Cum se menține ca o zână fosta câștigătoare de la „Mireasă pentru fiul meu”?... Problemele nu par să se mai termine la "Mireasă pentru fiul meu". Ana-Maria: "Mădălina şi Maria stau pe l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x