Antena Căutare

Edith, câștigătoarea de la „Mireasă pentru fiul meu”, are cu ce se mândri! Bacalaureatul a fost pentru iubita lui Ali floare la ureche, deși a absolvit un grup școlar industrial

Edith de la "Mireasa pentru fiul meu", mireasa sezonului al șaselea al celui mai iubit show matrimonial, a fost o elevă model care s-a preocupat de învățătură. Nu mai e un secret că fosta concurentă are spirit întreprinzător și că e inteligentă. Bacalaureatul, examenul maturității, nu i-a pus mari probleme. 

Edith de la "Mireasa pentru fiul meu", câștigătoare sezonului al șaselea al celui mai iubit show matrimonial, a fost o elevă model care s-a preocupat de învățătură. Nu mai e un secret că fosta concurentă are spirit întreprinzător și că e inteligentă. Bacalaureatul, examenul maturității, nu i-a pus mari probleme.

CITEȘTE ȘI: Nu a luat Bac-ul, dar vrea pe micul ecran. Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu" are planuri mari

Deși a absolvit un grup școlar industrial, „Mircea Eliade” din București, iubita lui Ali a reușit în anul 2004 să ia aproape 9 la examenul maturității, mai precis 8,78. Nu știm cât o ajută cunoștințele dobândite în noua afacere, cert e că bucureșteanca a fost mereu o fată ambițioasă! Vă reamintim că după o despărțire-șoc, ea și Ali au dat o șansă relației lor și sunt în al nouălea cer.

Se iubesc și dragostea le dă un nou sens existenței lor. Cu toate astea, fanii cârcotași nu pot trece peste faptul că tânăra este mai în vârstă decât Ali.

Ori de câte ori au ocazia, îi reamintesc lui Ali că stă cu o „babă”. Comentariile răutăcioase par să nu-l afecteze pe fostul concurent.

Orice am zice, sunt un cuplu reușit!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x