Mireasa pentru fiul meu

Edith de la „Mireasă pentru fiul meu” vine în ajutorul doamnelor și domnișoarelor! Și-a impresionat admiratoarele cu o fotografie HOT!

 
+2 click pentru
galerie

Cu mii de fani, Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, își încearcă norocul în afaceri. Deși mulți cârcotași nu ezită să îi critice și să pună la îndoială iubirea ce și-o poartă, cei doi par mai uniți ca niciodată!

Au un scop bine definit: vor să dea lovitura în afaceri, să devină un brand pe piață și să-și rotunjească în mod considerabil veniturile.

„Pentru că a început sezonul petrecerilor, ne-am gândit să va ajutăm cu o ţinută pentru doamne şi domnişoare : sacoul-rochiţă potrivit ocaziilor speciale. Este elegant, sexy şi la modă. Va aşteptăm cu detalii şi comenzi în privat. Iar pentru mai multe modele vizitaţi pagina noastră”, a scris Edith pe pagina ei de Facebook.

Nu mai e un secret că mulți admiratori ai acestui cuplu au însă o ipoteză surprinzătoare, potrivit căreia  tânărul s-a întors în brațele lui Edith pentru a-i lua banii câștigați în show-ul matrimonial.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe