Mireasa pentru fiul meu

Fanii au imortalizat cel mai pasional sărut din Casa Mireselor! „Atât a sărutat-o de tare Radu pe Andreea, încât fetei i-a căzut peruca!” Au dat frâu liber pasiunii!

 
+3 click pentru
galerie

Fanii au imortalizat cel mai pasional sărut din Casa Mireselor! „Atât a sărutat-o de tare Radu pe Andreea, încât fetei i-a căzut peruca!”, au scris unii cârcotași, în glumă. Și chiar nu au exagerat deloc, căci pasiunea dintre amorezi e mai intensă ca oricând.

Inevitabilul s-a produs acum câteva zile când, după multe glume și  multe tatonări, flacăra iubirii dintre Andreea și Radu a fost aprinsă.  După patru luni de curtat amical, Andreea şi Radu s-au sărutat, pentru prima dată. Iar de atunci nu ezită să se sărute ori de câte ori au ocazia!

Recent, cei doi au uitat de toate camerele de supraveghere și au dat frâu liber pasiunii. Atât de liber, încât până și extensiile blondinei s-au simțit libere să cadă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe