Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", surprinşi de alegerea Andradei în materie de meserii! Ce a ales să facă fosta concurentă

După ce au ales să fugă din casa "Mireasă pentru fiul meu", Andrada şi Valentin au încercat să îşi facă un rost în viaţă.

După ce au ales să fugă din casa "Mireasă pentru fiul meu", Andrada şi Valentin au încercat să îşi facă un rost în viaţă.

Una dintre cele mai iubite concurente ale show-ului matrimonial, Andrada, a început un curs de make-up artist. Concurenta pare să îşi îndeplinească visul încet, dar sigur.

Aleasă de foarte multe ori "Mireasa Săptămânii" în cadrul sezonului cu numărul 6 "Mireasă pentru fiul meu", Andrada trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, alături de Valentin.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Video