Antena Căutare

Fetelor, Cassandra de la „Mireasă pentru fiul meu” are un frate tânăr, bogat și singur! Are afacerea lui! Va intra el în Casa Mireselor? Avem răspunsul!

Cassandra a rămas în istoria emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”datorită personalității sale puternice și nu numai. A fost poate una dintre cele mai controversate foste concurente, din cauza unui trecut plin de experiențe de viață, dar tânăra s-a „liniștit” după ce a ieșit din Casa Mireselor.

Cassandra a rămas în istoria emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”datorită personalității sale puternice și nu numai. A fost poate una dintre cele mai controversate foste concurente, din cauza unui trecut plin de experiențe de viață, dar tânăra s-a „liniștit” după ce a ieșit din Casa Mireselor.

A găsit iubirea adevărată și și-a găsit liniștea acasă, alături de cei dragi, după ce a renunțat să mai danseze la bară într-un club exclusivist din străinătate. Recent, frumoasa brunetă l-a prezentat tuturor pe fratele ei, Cristian. Tânărul are afacerea lui, o pizzerie, e singur și arată foarte bine. Cel puțin asta arată pozele postate pe profilul său de Facebook.

Admiratoaree l-au întrebat dacă nu e ispitiit să intre în Casa Mireselor. Deocamdată, Cristi nu poate urma exemplul surorii sale năstrușnice, deoarece afacerea necesită multă implicare, iar un an de absență i-ar putea aduce falimentul pe o piață ultracompetitivă.

Cassandra cea controversată

Cassandra s-a remarcat în cadrul emisiunii matrimoniale "Mireasă pentru fiul meu".

Deși inițial părea extrem de rezervată, fanii au fost uimiți de trecutul tinerei, ea fiind dansatoare la bară. încercat să îşi găsească liniştea în braţele lui Robert, un alt concurent, însă nu i-a reuşit. Finalmente, criticile i-au adus eliminarea din casa Mireasă pentru fiul meu”.

Prima reacție a Alexandrei de la „Mireasă pentru fiul meu”, după ce fostul iubit, Florin, a vorbit despre femei în Casa ... Tatiana de la „Mireasă pentru fiul meu”, despre care gurile rele spun că are o relație interzisă cu unchiul ei, a lămuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x