Antena Căutare

„Hormonu' nebunu' v-a pus în genunchi!”, au spus fanii. Un cuplu de la „Mireasă pentru fiul meu” a încălcat Regula 25! Câtă pasiune, ce dezlănțuire!

Așa cum era de așteptat, Regula 25, cea care interzice relațiile intime în Casa Mireselor, a fost încălcată. Cine a călcat pe bec de data asta? Hmmm, în mod neașteptat, un cuplu abia format, față de veteranii Miki și Mihai sau Edith și Ali.

Georgiana şi Cristi au fost surprinși de către camerele de supraveghere din casa fetelor în timp ce se atingeau pasional, fără să le pese că sunt mii de telespectatori care urmăresc imaginile pe Antena Play.

Se pare că cei doi concurenţi nu şi-au mai putut stăpâni hormonii, iar sentimentele nu au mai fost ţinute în frâu. „Hormonu' nebunu' v-a pus în genunchi!”, au comentat fanii.

Au încălcat regula 25 fără nicio remușcare, iar acum vor suporta consecinţele? Ce atingeri, câtă pasiune arzătoare, ce face iubirea din om, doamnelor și domnilor!

Vă revoltă comportamentul lor necorespunzător?

Fratele Cassandrei de la „Mireasă pentru fiul meu”, insultat de o tânără gen Nikita: „Cap de mop care ești!”... Atingerea interzisă! I-a pus mâna pe posteriorul apetisant și nu și-a mai dezlipit-o de acolo! Fanii: „Vai di mi sî di ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x