Antena Căutare

L-a făcut să se îndrăgostească lulea de ea! Gabriel de la „Mireasă pentru fiul meu”, surprins de iubita lui în timp ce-i lega șireturile la ghete. FOTO

L-a făcut să se îndrăgostească lulea de ea! Gabriel de la „Mireasă pentru fiul meu”, surprins de iubita lui soție în timp ce-i lega șireturile la ghete. De altfel, Roxana a recunoscut că îl iubește pe zi ce trece tot mai mult, iar în curând cei doi îndrăgostiți își vor ține bebelușul în brațe.

L-a făcut să se îndrăgostească lulea de ea! Gabriel de la „Mireasă pentru fiul meu”, surprins de iubita lui soție în timp ce-i lega șireturile la ghete.

De altfel, Roxana a recunoscut că îl iubește pe zi ce trece tot mai mult, iar în curând cei doi îndrăgostiți își vor ține bebelușul în brațe.

De altfel, gestul lui Gabi e unul cât se poate de firesc, mai ales că viitoarea mămică mai are o lună și va naște.

„Dragul meu, hai să fim noi înșine și să ne iubim așa cum știm mai bine fără să ne temem de oameni, de timp, de viață sau unul de celălalt.. Fiecare gest, cuvânt, privire, atingere a ta sunt dovada ca esti omul meu, omul căruia nu ii este rușine sa se oprească din drum sa-i lege șiretul iubitei, să-și exprime sentimentele, omul care se gândește să-i fie bine celui de lângă si apoi lui and I am a lucky girl you're with me”, a scris frumoasa Roxana pe Facebook.

Vă reamintim că la sfârșitul anului trecut, viitoarea mămică a fost agresată pe stradă pentru o sumă modică, de 70 de lei, incident care a speriat-o foarte rău.

Blonda și fostul concurent din Casa Mireselor se pregătesc să devină părinții unui bebeluș, după ce au spus de curând „Da!”.

Vă mai aduceți aminte de ei? Ce s-a ales de Loredana și Ionuț de la „Mireasă pentru fiul meu”! Au devenit deja părinți?... Denisa de la "Mireasă pentru fiul meu", despre relaţia cu Marius Elisei: "Folosea complimente pentru a se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x