Antena Căutare

Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu”, model de podium! Toată lumea a admirat-o în... rochie de mireasă

E sezonul mireselor și al târgurilor de nunți, iar în emisiunea Star Matinal a avut loc o defilare a celor mai frumoase mirese. Rochii de mireasă cu trenă, de tip sirenă, dantelate, de toate pentru toate gusturile și buzunarele!

E sezonul mireselor și al târgurilor de nunți, iar în emisiunea Star Matinal a avut loc o defilare a celor mai frumoase mirese. Rochii de mireasă cu trenă, de tip sirenă, dantelate, de toate pentru toate gusturile și buzunarele!

Printre cele opt manechine care au prezentat frumoasele rochii s-a aflat și Liliana, fosta concurentă a celui de-al cincilea sezon Mireasă pentru fiul meu. Liliana a prezentat o rochie de mireasă tip ”prințesă”, pe care fosta concurentă a declarat că o adoră și că și-ar alege-o pentru ziua nunții ei.

Să fie acesta debutul frumoasei brunete în lumea modei?

Chiar dacă foarte mulți admiratori au întrebat-o ce se întâmplă sau ce pregătește, fosta concurentă încă nu a răspuns. Liliana le-a rupt inima multor concurenți din casă, în momentul în care a fost eliminată. Deși extrem de curtată, ea nu și-a găsit jumătatea în Casa Mireselor și nici în afara ei până acum.

Pe Traian de la "Mireasă" îl ştie o lume întreagă, dar pe să o vezi pe sora lui! Oare nu vrea și ea să intre î... Grăsunica din Casa Mireselor s-a transformat într-o divă de când iubește! A slăbit și e de nerecunoscut! „Ce poate fi ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x