Antena Căutare

Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu” revine în Casa Mireselor? A făcut anunțul așteptat de toată lumea!

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" intră din nou în show-ul matrimonial? Tot mai multe zvonuri indică faptul că bruneta ar fi decisă să-și încerce norocul din nou, luând exemplul Andradei sau al lui Cristi, foști concurenți care au revenit în emisiune.

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" intră din nou în show-ul matrimonial? Tot mai multe zvonuri indică faptul că bruneta ar fi decisă să-și încerce norocul din nou, luând exemplul Andradei sau al lui Cristi, foști concurenți care au revenit în emisiune.

Din păcate, Lilișor a dezmințit aceste zvonuri.

„Bună seara tuturor. Țin să vă anunț că NU, nu voi intra în casa Mireasă pentru fiul meu așa cum se zvonește. Consider că mi.am jucat cartea și este rândul celorlalți concurenți NOI să o joace pe.a lor. Vă salut și vă pup cu drag”, a fost anunțul postat de Lili pe Facebook.

Chiar dacă pe plan profesional s-a „aranjat”, concurenta nu poate spune același lucru despre sfera personală. Bruneta nu a reuşit să-şi găsească bărbatul ideal în cadrul show-ului matrimonial, de la Antena 1, dar susţine că a găsit jobul perfect.

Trecutul zbuciumat aprinde flacăra rivalității dintre Cristi și Valentin! Fostul și actualul iubit al Andradei și-au dec... Foto. I-ai recunoscut? Sunt doi dintre cei mai iubiţi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x