Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida a făcut anunțul! Se va reîntâlni cu fanii ei dragi și iubiți! Admiratorii, în lacrimi de fericire

 Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” nu poate sta departe de telespectatori. 

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” nu poate sta departe de telespectatori.

Actrița se va întoarce pîn mijlocul fanilor mai repede decât și-ar fi imaginat oricine, dar nu la emisiunea care a consacrat-o ca vedetă TV, ci în Piața Constituției, pentru a prezenta evenimentele care au loc cu ocazia Târgului de Crăciun din Piața Constituției.

Emoționantă că se va reîntâlni cu fanii, actrița a postat o fotografie pe Facebook. Una direct din trafic! „E un trafic infernal în Bucureşti!! Chiar toată lumea merge la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei? Eu, da!! Sunt acolo în fiecare seară din acest weekend!! Cu o grămadă de artişti!! Vă aştept!!”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

Deocamdată, Mirela se bucură de momentele petrecute alături de micuțul Vladimir Alexandru și de fiica ei, Carla, în vârstă de un an și șapte luni.

Tatiana de la „Mireasă pentru fiul meu”, despre care gurile rele spun că are o relație interzisă cu unchiul ei, a lămuri... Crina, grăsunica din Casa Mireselor, răvășitor de frumoasă la nuntă! S-a transformat total, a slăbit într-un an cât alți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x