Mireasa pentru fiul meu

Mirela Boureanu Vaida, despre finalul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu": "Mi se pare nedrept, pentru că..."

 

După ce grupurile de pe Facebook destinate emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" s-au umplut cu informaţii conform cărora show-ul se va termina în curând, Mirela Boureanu Vaida a făcut declaraţii

Într-un interviu, Mirela Boureanu Vaida a mărturisit că nu știe nimeni despre ceea ce se va întâmpla în continuare cu emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu”, pe care a moderat-o câțiva ani buni.

”Nu ştiu asta. Am înţeles că este o nuntă surpriză şi îmi place ideea asta, pentru că mai ţii oamenii să fie cu ochii pe ţine. Mi se pare o chestiune interesantă, să vezi oamenii ca soţ şi soţie în casă. Presupun că ar trebui să doarmă în același pat. Nu ştiu nimic să se termine în februarie, dar mi s-ar părea ciudat pentru că este o emisiune de anduranţă. Am mai auzit că se schimbă oră sau postul, dar nu ştiu, eu ştiu tot ce ştiţi voi. (...) Vom afla când când vom primi un comunicat oficial.”, a declarat Mirela Boureanu Vaida, conform SpyNews. 

”Şi eu am fost nevoită să iau emisiunea din mers şi m-am trezit în mijlocul unor copii pe care nu i-am văzut în viaţa mea. Şi mie mi s-a întâmplat ce i se întâmplă Paulei. Mi se pare nedrept, pentru că ea a fost chemată acolo în locul meu, nu a dat din coate. Că nu era Paula şi era altcineva , tot ar fi fost hulit, dar mie mi se pare că şi Paula își face treaba bine, este o actriţă talentată, un om care îşi face treaba bine. E cumva nedrept să ne comparăm, pentru că fiecare are felul lui. Este foarte greu să facem comparaţii, nu e drept.”, a mai mărturisit Mirela Boureanu Vaida.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe