Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida revine! A făcut marele anunț: „Despre ce vreți să povestim?”

Mămică cu normă întreagă, frumoasa Mirela Boureanu Vaida nu poate sta departe de fanii ei.

Mămică cu normă întreagă, frumoasa Mirela Boureanu Vaida nu poate sta departe de fanii ei.

Deși a devenit pentru a doua oară mămică în urmă cu o lună și jumătate, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a simțit nevoia să reia legătura cu admiratorii ei. Nu va apărea din nou pe micul ecran, ci... și-a deschis un blog.

Anunțul a fost făcut pe Facebook, iar postul a strâns mii de Like-uri în numai o oră de la postare.

„Mi-am facut blog!! E o alta cale de comunicare cu voi! Mai usoara, mai familiala, cu sfaturi, povesti, experiente zilnice! Si, pentru ca sunt la inceput, am nevoie de teme de discutie! Ce-mi propuneti? Despre ce vreti sa povestim? Astept propunerile pe blog!!”, a scris Mirela Vaida.

articolul continua dupa recomandari

LA MULŢI ANI, ANTENA 1! Aşa arătau juraţii de la X Factor în 1993. Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla's Dreams, fotografii de colecţie

Actrița se va întoarce pe micul ecran mai repede decât și-ar fi imaginat fanii, dar nu la emisiunea care a consacrat-o ca vedetă TV, scrie Libertatea. Deocamdată, ea se bucură de concediul de maternitate și de momentele petrecute alături de micuțul Vladimir Alexandru și de fiica ei, Carla, în vârstă de un an și șapte luni.

ADVERTISING

inRead invented by Teads

“Voi reveni cu siguranță de Revelion, pentru că deja filmarea ‹‹la Hanul Mirelei›› la Antena 1 este bătută în cuie din martie, iar cu alte proiecte aștept să văd. Deocamdată mi-e puțin mai greu, aș mai sta o lună – două să ies cu Vladimir la suprafață, să-l văd că este mai puțin dependent de mine. Sper să revin cât de repede cu noi proiecte de televiziune, mai permisive din punct de vedere al timpului petrecut în fața camerei de luat vederi”, a declarat, pentru Libertatea, Mirela Vaida.

Așadar, dacă vă este dor de ea, veți avea ocazia să o revedeți curând!

Fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", surprins în compania Simonei Halep! "Paparazzii nici la munc... Anunţ important pentru fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu"! Emisiunea nu va fi difuzată în zilele de mie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x