Antena Căutare

Se pregătesc să devină părinţi? Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" le pot da fanilor cea mai mare veste

Andreea şi Radu, doi foşti concurenţi din casa "Mireasă pentru fiul meu", şi-au pus pe gânduri fanii cu ultimele imagini publicate pe conturile rol de socializare. Bărbatul pare extrem de protector cu iubita sa, iar faptul că mereu îi ţine mâna pe burtică ar putea însemna că aceştia se pregătesc să devină părinţi.

Chiar dacă fanii i-au tot întrebat pe cei doi dacă au să le dea vreo veste importantă, Andreea şi Radu n-au comentat în niciun fel presupusa sarcină.

Totuşi, la cât de îndrăgostiţi par să fie cei doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", probabil este doar o chestiune de timp până când vor trece la nivelul următor.

Abia a părăsit competiția și a alergat în brațele lui Carmen! Petru de la "Mireasă pentru fiul meu" și-a găsit... Fotografii din „tinerețea” lui Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu”. Acum înțelegem de ce Andrada este atât de îndră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x