Antena Căutare

Sexy Georgiana de la „Mireasă pentru fiul meu”, luată la rost: „Rușinicăăăă! Doare adevărul. Toți te-au plăcut, dar nici unul nu te-a vrut!” Cum a răspuns!

Georgiana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", a fost criticată foarte dur de o telespectatoare. Tânăra a fost apostrofată chiar pe pagina ei de Facebook, într-un comentariu mai mult decât acid.

Georgiana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", a fost criticată foarte dur de o telespectatoare. Tânăra a fost apostrofată chiar pe pagina ei de Facebook, într-un comentariu mai mult decât acid.

„Rușinicăăăă! Ștergi comentariile care nu îți plac. Doare adevărul. Toți te-au plăcut, dar nici unul nu te-a vrut. Doamna unuia nu te-ar fi făcut! Dar tu oricum nu ai mers acolo să te faci doamnă, ai mers să arăti ce poți și ai visat la euroi ce vor curge afară!”,a scris românca revoltată.

Înainte de a intra în show-ul matrimonial „Mireasă pentru fiul meu“, Georgiana a lucrat ca animatoare în diferite cluburi din Iaşi. Deși a încercat să facă un cuplu cu Cristi, fostul iubit al Andradei din sezonul 4, blonda a fost dezamăgită în dragoste.

A plecat din Casa Mireselor și și-a reluat vechile activități.

Probleme la "Mireasă pentru fiul meu". Radu-i sigur că Andreea îl iubește, dar care este adevărul... Decizie neaşteptată la "Mireasă pentru fiul meu". Valentin refuză să mai discute cu şi despre fiica sa, Jessi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x