Mireasa pentru fiul meu

Susținătorii au rămas muți! Ea este fetița lui Edith de la "Mireasă pentru fiul meu": "Foarte frumoasă, și acum și când era mică!"

 

Aceeaşi ochi, acelaşi breton. Susţinătorii au rămas uimiţi de asemănarea copilei cu Edith şi au declarat răspicat că ar putea fi fetiţa lui Edith.

"Fiica lui Edith! Glumesc, dar seamănă foarte mult", "O frumuseţe!", "Foarte frumoasă... și acum și când era mică", "Seamănă la breton şi la ochi", a fost reacţia celor care au privit clip-ul.

Potrivit discuţiilor iscate pe grupul susţinătorilor "Mireasă pentru fiul meu", cea mică ar fi considerată cea mai frumoasă fetiţa din Rusia.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe