Antena Căutare

Unul dintre cei mai iubiți concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu” se întoarce în concurs! „Sunt gata să revin în casă!”

Fanii show-ului matrimonial difuzat de Antena 1 sunt pregătiți pentru una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria emisiunii

Fanii show-ului matrimonial difuzat de Antena 1 sunt pregătiți pentru una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria emisiunii.

Florin a fost dintotdeauna unul dintre răsfățații domnișoarelor din casa „Mireasă pentru fiul meu” și preferatul fanelor show-ului, iar dispariția sa a lăsat un gol imens pentruntre acestea. De curând însă, Florin a anunțat că este gata să se întoarcă în casa care i-a adus notorietate, iar varianta revenirii a fost confirmată și pe contul său oficial de facebook, acolo unde a postat o fotografie în care se află alături de două tinere. „Pregătit să reintru la Mireasă”, a scris șatenul pe rețelele de socializare.

Gongul va bate, dar cel mai frumos concurent din istoria emisiunii e decis! Florin a anunțat: „Pregătit sa reintru la Mi... Urmează o nouă nuntă la "Mireasă pentru fiul meu"? Lucrurile dintre Georgiana şi Ali devin serioase. Ce s-a în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x