Mireasa pentru fiul meu

Vă mai aduceți aminte de „neprihănita” Carmen de la „Mireasă pentru fiul meu”? Chiar și mama ei i-a garantat fecioria! Imaginile astea o contrazic însă!

 
+2 click pentru
galerie

Carmen de la „Mireasă pentru fiul meu”, care nu o dată a afirmat că nu a cunoscut păcatele trupești, pare să se fi schimbat de când a ieșit din Casa Mireselor. Vă amintiți că însăși mama ei a intrat în direct și i-a apărat inocența fiicei ei. 

Tânăra s-a fotografiat în timp ce era sărutată de un băiat, iar apoi le-a arătat fanilor imaginea pe profilul ei de Facebook. „Felicitări, draga noastră!”, i-au transmis foștii susținători.

A avut o copilărie dramatică

Carmen este o fată greu încercată de viață.  Tânăra și-a făcut curaj și a povestit prin ce a trecut, de la vârsta de doar trei ani, până acum. Și nu i-a fost deloc ușor. "Știu cum e să nu ai ce să mănânci, să dormi în parc", a povestit ea atunci.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe