Antena Căutare

Bianca și Mihai din sezonul 2 Mireasa au împlinit 3 ani de relație. Ce i-a transmis tânăra iubitului său

Bianca și Mihai din sezonul 2 Mireasa au anunțat că au împlinit 3 ani de relație. Tânăra i-a transmis un mesaj emoționant iubitului său.

Colaj cu Bianca și Mihai Galerie
Bianca și Mihai sunt foști concurenți ai sezonului 2 Mireasa | Antena 1

„La mulți ani împreună! Mai buni, mai fericiți, mai încrezători, mai plini de frumos și mai sănătoși să le putem îndeplini pe toate. 3 ani de tu și eu”, a transmis Bianca într-un mesaj publicat pe Instagram.

Citește și: Mireasa, sezon 2. Bianca și Mihai, împreună într-un moment important din viața tânărului. Ce imagine au publicat în mediul online

Ce i-a transmis Bianca lui Mihai în ziua în care au împlinit 3 ani de relație

Bianca și Mihai i-au uimit pe telesepctatorii sezonului 2 Mireasa în Finala în care tânăra a spus „Nu” în fața primarului. Cei doi s-au îmbrăcat în mire și mireasă, băiatul a spus Da, iar tânăra a spus Nu, explicând ulterior că își dorește să-l cunoască pe iubitul ei în afara casei Mireasa. Relația lor a continuat și a înflorit după emisiune, iar acum au împlinit 3 ani de relație.

Din mesajele și imaginile pe care le publică în mediul online reiese că sunt foarte fericiți și că povstea lor de dragoste a fost și este una adevărată.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a izbucnit în lacrimi în timpul Galei. Ce l-a făcut să rămână fără cuvinte

De când au părăsit casa Mireasa, cei doi au afirmat că sunt împreună și că trăiesc unele dintre cele mai speciale momente din viața lor, chiar dacă au ales să nu se căsătorească în fața lumii.

Bianca și Mihai au foarte multe lucruri în comun, în special în ceea ce privește stilul lor vestimentar și faptul că s-au născut în aceeași zi, dar în ani diferiți.

Cum au ajuns Bianca și Mihai să formeze un cuplu

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curtat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

Cei doi au ajuns în Finala sezonului 2 Mireasa, însă Bianca a spus „Nu”, dorind să vadă cum decurge relația lor în afara casei Mireasa.

Bianca și Mihai au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial Mireasa. Cei doi nu s-au căsătorit în cadrul competiției, lucru care a dat multora de gândit că relația lor nu va funcționa. Timpul a demonstrat însă că dragostea a izbândit, iar în prezent trăiesc o frumoasă poveste de iubire, dincolo de un act care să le ateste relația.

Mireasa sezonul 9. De ziua sa, Maria a reușit cu greu să-și potolească lacrimile. Ce s-a întâmplat... Mireasa sezonul 9, 1 februarie 2024. Cristian spune că a făcut videochat. Ce părere are mama lui, doamna Daniela, despre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x