Antena Căutare

Cătălina de la „Mireasa” nu s-a mai ascuns și a izbucnit în lacrimi! Ce a mărturisit: „Vreau să le spun”

Dezvăluiri neașteptate pentru fanii emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1! Într-o discuție cu Simona Gherghe, prezentatoarea show-ului, Cătălina a izbucnit în lacrimi!

Cătălina de la „Mireasa” nu s-a mai ascuns și a izbucnit în lacrimi! Ce a mărturisit: „Vreau să le spun”
Cătălina de la „Mireasa” a dezvăluit de ce este supărată

Concurenta din emisiunea „Mireasa” nu și-a mai putut ascunde sentimentele și lacrimile i-au apărut în ochi, atunci când a fost întrebată dacă îi este dor de casă și de mama sa.

Cătălina a mărturisit că a resimțit din plin tensiunile apărute în ultimele zile în casa „Mireasa” de la Antena 1 și a profitat de ocazie pentru a spune ce are pe suflet, cu adevărat.

Cătălina din casa Mireasa a izbucnit în lacrimi

„Nu mă simt comod aici. Nu am găsit pe nimeni și simt că stau degeaba. Vreau să le spun alor mei că îi iubesc, că îmi e dor de ei și că abia aștept să ajung acasă”, a zis concurenta, cu lacrimi în ochi și extrem de emoționată.

Simona Gherghe i-a reamintit acesteia faptul că are numeroși fani, care o încurajează, în experiența sa din casa „Mireasa”.

citește și: Nicole creează gelozii în casa ”Mireasa”. Curiozitatea pe care Radu i-a arătat-o a supărat-o pe Mădălina

„Le mulțumesc că mă încurajează și îi apreciez pentru asta. Dar e foarte greu, e destul de greu aici”, a mai explicat Cătălina.

Ce alte detalii au mai ieșit le iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din emisiunea „Mireasa” de la Antena 1! Show-ul poate fi urmărit de luni până sâmbătă, de la ora 14:00!

Nicole creează gelozii în casa ”Mireasa”. Curiozitatea pe care Radu i-a arătat-o a supărat-o pe Mădălina... Băieții s-au întors împotriva lui David. Tânărul, ținta jignirilor și amenințărilor din partea lui Radu și Ștefan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x