Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cine este și cum arată Daiana, noua concurentă din casa „Mireasa”! „Am văzut despre ce e vorba”

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1! În competiție și-a făcut apariția o nouă concurentă, pe nume Daiana!

Daiana este noua concurentă din casa „Mireasa”, de la Antena 1

Concurenta cea nouă din casa „Mireasa” are 23 de ani și spune că nu va ezita să se căsătorească dacă găsește partenerul perfect, chiar dacă pentru mulți ar putea părea prea tânără.

Cum arată și cine este Daiana, noua concurentă din casa Mireasa

Simona Gherghe a descusut-o puțin și astfel am aflat că în topul preferințelor sale sunt Ștefan, David și Mihai. Mai mult decât atât, aceasta o place pe doamna Mia, dar și pe Ștefania, pe care o cunoaște.

citește și: Mihai și Ștefania de la „Mireasa”, puși la zid de Doamna Mia! Ce a dezvăluit: „Nu ai nevoie de ea”

Întrebată cum crede că o să fie experiența sa din casa „Mireasa”, Daiana a dezvăluit tuturor că are ceva emoții.

„Am văzut despre ce este vorba. Vreau să încerc această experiență. Sper să mă acomodez. Dacă găsesc bărbatul perfect, care să îmi poată oferi iubirea la care eu am visat, de ce nu, mă voi mărita. Ultima mea iubire a fost acum șase luni”, a dezvăluit concurenta, urmărită atent de celelalte tinere din casa „Mireasa”, de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Mireasa” de la Antena 1 ca să afli mai multe detalii despre Daiana, noua concurentă din show-ul matrimonial!

Video